U ZHŽ gorjelo 100.000 četvornih metara

ljubuski.info

U Zapadnohercegovačkoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je devet požara u kojima je opožareno skoro 100.000 četvornih metara površine.

Vatrogasna postrojba Grada Ljubuškog imala je intervenciju na gašenju požara u mjestu Donji Radišići gdje je gorjela trava i nisko rastinje. Požar su gasila četiri vatrogasca s jednim vozilom, a opožareno je oko 15.000 četvornih metara površine.

Vatrogasna postrojba Općine Grude intervenirala je na gašenju požara u mjestu Gorica, gdje je gorjela trava, otpad i nisko rastinje. Požar su gasila tri vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom, a opožareno je oko 1.000 četvornih metara površine, priopćila je Federalna uprava civilne zaštite.

U mjestu Drinovci gorjela je trava i nisko rastinje, a požar su gasila četiri vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom. Opožareno je oko 30.000 četvornih metara površine, dok je u mjestu Borjana, gdje je gorjela šuma, trava i nisko rastinje, opožareno oko 10.000 četvornih metara površine, a požar su gasila također četiri vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom.

U mjestu Sovići, gdje je gorjela trava i nisko rastinje opožareno je oko 20.000 metara četvornih površine. Požar je od 13:40 do 22 sata gasilo sedam vatrogasca i dva mještana s jednim vatrogasnim vozilom.

Od 17:30 do 18 sati u mjestu Sovići, gdje je gorjela trava i nisko rastinje, opožareno je oko 4.000 metara četvornih površine, a požar su gasila dva vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom.

Vatrogasna postrojba Grada Široki Brijeg intervenirala je na gašenju požara na lokalitetu Krtine, gdje je gorio otpad. Požar su gasila dva vatrogasca s jednim vozilom, a opožarena je manja površina.

Vatrogasna postrojba Općine Posušje imala je intervencije na gašenju požara u mjestu Gradac, gdje je gorjela trava i nisko rastinje. Požar su gasila dva vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom. Opožareno je oko 10.000 metara četvornih površine.

Pored toga, posuški vatrogasci intervenirali su i u mjestu Batin, gdje je gorjela trava i hrastova šuma. Požar su gasila dva vatrogasca s jednim vatrogasnim vozilom, a opožareno je oko 5.000 četvornih metara površine.

Glas naroda

Je li moguće da gori, a preko 3 miljuna maraka ububalo se u šumske pureve

U ZHŽ gorjelo 100.000 četvornih metara
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari