Do kraja srpnja zatvaranje gradske ceste

ljubuski.info

Služba za stambeno - komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da su u vremenskom razdoblju od 13.7.2022. godine do 30.7.2022. godine, od 7 - 18h, planirani radovi na rekonstrukciji dijela glavne gradske ulice Petra Barbarića (bivša ulice Juraja Dalmatinca), od križanja sa Vukovarskom ulicom (kružni tok) i dalje zapadno do križanja sa zapadnom obilaznicom, te će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova rekonstrukcije (izgradnja fekalne i oborinske kanalizacije, crpne stanice, nogostup, asfaltni radovi i dr.) doći do izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova).

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova). Za objekte i korisnike istih, koji gravitiraju priključkom i prilazom na predmetnu dionicu glavne gradske ulice Petra Barbarića, na kojoj će se izvoditi radovi rekonstrukcije, bit će omogućen pristup uz izmjenu režima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu), uz nadležnost PU Ljubuški.

Iz službe su zamolili sve sudionike u prometu prilagoditi se i pridržavati postojeće izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje te da za navedeno vremensko razdoblje izbjegavaju navedenu dionicu predmetne gradske ulice koristeći zamjenske cestovne pravce.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari