Do kraja srpnja zatvaranje gradske ceste

ljubuski.info

Služba za stambeno - komunalne poslove Grada Ljubuškog obavještava sveukupnu javnost da su u vremenskom razdoblju od 13.7.2022. godine do 30.7.2022. godine, od 7 - 18h, planirani radovi na rekonstrukciji dijela glavne gradske ulice Petra Barbarića (bivša ulice Juraja Dalmatinca), od križanja sa Vukovarskom ulicom (kružni tok) i dalje zapadno do križanja sa zapadnom obilaznicom, te će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova rekonstrukcije (izgradnja fekalne i oborinske kanalizacije, crpne stanice, nogostup, asfaltni radovi i dr.) doći do izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova).

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova). Za objekte i korisnike istih, koji gravitiraju priključkom i prilazom na predmetnu dionicu glavne gradske ulice Petra Barbarića, na kojoj će se izvoditi radovi rekonstrukcije, bit će omogućen pristup uz izmjenu režima prometa (naizmjenično propuštanje vozila i svih sudionika u prometu), uz nadležnost PU Ljubuški.

Iz službe su zamolili sve sudionike u prometu prilagoditi se i pridržavati postojeće izmjene režima prometa (potpuno zatvaranje predmetnog dijela ulice i preusmjeravanje prometnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje te da za navedeno vremensko razdoblje izbjegavaju navedenu dionicu predmetne gradske ulice koristeći zamjenske cestovne pravce.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari