Povratak Kravice među turistička hit odredišta

ljubuski.info

Vodopad Kravica na rijeci Trebižat kod Ljubuškog nakon dvogodišnje monotonije uzrokovane pandemijom koronavirusa ponovno postaje hercegovačko hit odredište kako za domaće tako i za strane turiste.

Da je jedan od najljepših vodopada u Europi, poznati bh. dragulj na rijeci Trebižat ponovno oživio je potvrdio ravnatelj JP Parkovi Nikica Vučić navodeći kako je broj posjetitelja iz dan u dan sve veći, te ove godine očekuje preko 150 tisuća gostiju.

Iako je to dvostruko manje od broja koji je zabilježen 2019. godine koja je bila rekordna po broju posjetitelja na vodopadu Kravica gdje su zabilježili 306 509 prodatih ulaznica, po njegovim riječima će to biti veliki uspjeh za ovogodišnju sezonu.

Podsjeća da je 2020. godine kada je cijeli svijet bio zahvaćen pandemijom, Kravicu posjetilo svega 33 tisuća posjetitelja, a u 2021. godini, kada su se gosti počeli vraćati broj posjeta je dosegao 105 tisuća.
Ove godine se nadamo se da će nas posjetiti više od 150 tisuća gostiju, jer zaista već posjetitelji dolaze iz svih zemalja svijeta. Mi smo usko povezani uz Jadransko more i Međugorje, tako da udarni val očekujemo od 15. srpnja do 15. kolovoza, jer do 2019., godine koje nisu bile zahvaćene pandemijom taj period je bio uvijek udarni po broju posjetitelja, objasnio je Vučić.

Veliki značaj za promociju poznatog bh. vodopada, kako ističe ima Outdor festival koji je ove godine održan drugi put na lokalitetu Kravica, a jedinstven je u BiH. Tako je po, njegovim riječima, kroz četiri dana održavanja festivala područjem Kravice prošlo preko 10 tisuća posjetitelja, od kojih će se kako vjeruje brojni vratiti i pričati drugima o tom mjestu.

Svoj doprinos u popularizaciji ovog odredišta će bez sumnje imati i izgradnja autoceste kroz Hercegovinu, jer putnicima koji se isključe s autoceste na Bijači treba svega tri do četiri kilometra do vodopada Kravica, što će, kako Vučić vjeruje, brojni i prakticirati.

Dodaje kako su ove godine uložili puno truda i u marketing, kako u vidu postavljanja billboard plakata širom naše zemlje tako i u digitalnu promociju Kravica, ali i bogaćenje sadržaja zanimljivih svim generacijama posjetitelja.

Tako su nakon dvogodišnje stanke vratili u pogon vlakić koji već radi punom parom, a uskoro će postaviti i most sa platformom koji će omogućiti posjetiteljima nezaboravan doživljaj vodopada Kravica i fotografiranje u jedinstvenom ambijentu poznatog bh bisera na rijeci Trebižat.

Glas naroda

Da nije međugorija, nebi bio nitko na kravici koliko je zanimljiva, ovako usput može proći..

Istini na volju, sav turizam Ljubuškog, ovisi o Međugorju. Peometna povezanost nam je 0 bodova. Javni saobračan isto. Nemaš autobusa od Mostara do Ljubuškog.
Baš bi se turistima na +40 dalo klapat iz Mostara da gledaju nekakvu kamenu kulu ili da direkt idu na Kravicu se okupat

Mi sto god dirnemo pokvarimo ,na kravici samo nema benzinske ,a medjugorje posebno nek se ugleda na fatimu i lurd

Kravica = Hdz riznica novca

Svratite kod Pere Rasica na palacinke extra su, lijep pozdrav

Zivio nas novi clan, bravo za Peru

Moj kum u sto vira za sto lira

Jel to stranka pravde i povjernja prišla u tabor.

Ekstra dobre ili ekstra loše palačinke pitanje je sad.

Palacinke autohtona desertna ponuda.

di mu je stand da svratim

Ne mozete falit cim dodete na kavicu vidit cete

Ne govorite strancima za Bililo

Disu septicke jame na kravici

Imaju onde jame samo sto se zovu skeptičke pa ih ne vidiš.

Pa li ima još Kravice-nije je Bratiša skroz zatrpao da ''odmakne'' gradilište od vode?

Turizam teče u žđepove HDZ uhljebim a posebno onom bebeku dezerteru iz veljaka što ga njegovi zovu prevarantom i smradom jer je sve svoje izvara i zavrnuo da bi sija u fotelju

Da odgovorim ovom gostu.Najprija se potpisi ime i prezime pa tek nakon toga prozivaj gospodina Bebeka Sve šta je ukrao izvarao ja ću vratiti.Ž.P.A.

Sto se ti ne potpisa veljacaninu

Koliko su palacinke, oce moc nas dug da se izmiri, vrijeme je

veljačaninu trne [ * neprimjereno * ]ca ta srama nema

Šta to Mladen Bebek sin dezertera zna o turizmu.
Da nije bio u Austriji sa ćačom velikim rvatom ne bi ni njemački zna uostalom veljaci imaju doktora njemačkog i nije nigdi u vlasti niti voza gerijatriju babe da bi se dokopa fotelje da smrad prodaje božije vodopade,prija je rasproda svoje stranačke prijatelje i pokuša gonjat SLOBODNE novinare
Sad ga prati i stranka i oporba,uspjeh je zagarantiran u pržun

Povratak Kravice među turistička hit odredišta
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari