FUP u Čapljini uhitio dvije osobe zbog droge

ljubuski.info

U utorak 31. svibnja 2022. godine, policijski službenici Federalne uprave policije pod nadzorom Županijskog tužiteljstva HNŽ su izveli operativno-taktičku akciju "Clyde" na području općine Čapljina, zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela "Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Postupajući po nalogu Općinskog suda u Čapljini policijski službenici Federalne uprave policije su lišili slobode osobe inicijala N.R. (1980) i M.P. (1995) iz Čapljine. Izvršen je pretres pokretne i nepokretne imovine koju pomenute osobe koriste i tom prilikom je pronađena plantaža sa 126 stabljika koje po svom izgledu asociraju na opojnu drogu Cannabis sativa L.. Pronađena je i određena količina zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, te puška, novac, mobitel, kao i drugi dokazi koji će se koristiti u kaznenom postupku.

Navedene osobe se sumnjiče da su, određeno vremensko razdoblje, u cilju stjecanja protupravne imovinske koristi, drogu proizvodile, pakirale, te je dalje distribuirale.

Osobe lišene slobode će, nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama Federalne uprave policije u Mostaru, u zakonskom roku biti predane u nadležnost Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije uz Izvješće o počinjenom kaznenom djelu, priopćio je FUP.

Glas naroda

Sve pohvale ,samo čistite gradove od smeca ljubuski pun droge samo naprjed

Zašto ne hapsite ove što prodaju najubojitiju i najopasniju drogu zvanu alkohol? Samo mi navedite jedan primjer smrti korisnika marihuane ili da je korisnih ubio nekoga.Za svaki vaš primjer ja ću vam navesti 10 000 poginulih u prometu,ubojstava,obiteljskog nasilja,razorenih brakova i punih bolničkih kreveta zbog alkohola koji je uostalom početnička droga

Početnička droga je adz a sve ostalo je kamilica...

Imena i prezimena objavite i to velikim slovima da se zna tko nam truje djecu.6

FUP u Čapljini uhitio dvije osobe zbog droge
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari