Krađe i provale

U subotu navečer PU Posušje zaprimila je prijavu o provali u obiteljsku kuću u mjestu Gradac. Nepoznati počinitelj provalio je u kuću ranije te večeri te je iz iste otuđio manju količinu tehničke robe i manji broj drugih vrijednih predmeta. Policijski službenici PU Posušje izvršili su očevid a poduzimaju i druge izvide u cilju rasvjetljavanja ovog djela.

PU Ljubuški u subotu je zaprimila prijavu o krađi dvaju akumulatora s kamiona marke „MAN“ koji se nalazio parkiran u mjestu Mostarska Vrata, u blizini obiteljske kuće oštećenog građanina. Policijski službenici PU Ljubuški izvršili su očevid a poduzimaju i druge izvide u cilju rasvjetljavanja ovog kaznenog djela.

U subotu navečer PU Ljubuški zaprimila je prijavu o krađi novčanika, počinjenoj na štetu 28-išnjeg građanina. Oštećeni građanin prijavio je da mu je nepoznati počinitelj otuđio novčanik tijekom večeri a prema navodima iz prijave u novčaniku su se nalazile osobne isprave, bankovne kartice i određena svota novca. Istražitelji PU Ljubuški provode izvide u cilju rasvjetljavanja ovog kaznenog djela.

MUP ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari