SIPA vrši pretrese u Mostaru i Širokom Brijegu

ljubuski.info

Postupajući po nalozima općinskih sudova u Visokom i Zenici, u nastavku operativne akcije "Meta", u ranim jutarnjim satima, od strane policijskih timova Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, započeti su istovremeni pretresi na trideset tri lokacije u Visokom, četiri lokacije u Zenici, jednoj lokaciji u Mostaru i jednoj u Širokom Brijegu.

Aktivnosti u okviru akcije "Meta" se poduzimaju pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, u suradnji s Federalnom upravom policije i uz tehničku podršku Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Pretresi objekata i lica na navedenim lokacijama se vrše s ciljem pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljnjem postupku, kao i lociranja i lišenja slobode 32 osobe koja su meta akcije, a koja se sumnjiče za izvršenje više krivično pravnih radnji u okviru krivičnih djela " Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga", "Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga", "Odavanje službene tajne", "Krivotvorenje isprave", "Nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija" i krivičnih djela iz člana 52 Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije u Zeničko-dobojskoj županiji.

Institucije su poručile kako će tijekom dana objaviti više informacija o ovoj akciji.

Glas naroda

Ubrzo će proširit i do Ljubuskog,neraditi nista zivjeti luksuzno nemože ni čarobnjački vidovnjak,samo češljajte poštenim radom je težak život.

Tako je . Ima ovi zenski . To po 50 godina. Ne radi nigdi i nista. Na cigare pivu i tetovaže trose 2 plavee.
A same . A auto je tu. I kuca .
Ko to financa ?

Eto pokreni istragu privatnu, Nick Praskatone

Znači direktor NOVOTELA u mutnim poslovima kako čudno?????
Pretres kod njega i kod punca

Tko je taj???

Vezane vijesti

SIPA vrši pretrese u Mostaru i Širokom Brijegu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari