HDZ očekuje nastavak dominacije u ZHŽ, ne treba im HNS!?

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović sastao se danas s izaslanstvom Županijskog odbora HDZ-a BiH Zapadnohercegovačke županije.

Sastanak je održan u Domu HDZ-a BiH u Mostaru, a dužnosnici su razgovarali o izazovima, pripremi te svim aktivnostima za nadolazeće Opće izbore u Bosni i Hercegovini.

Osim predsjednika Županijskog odbora HDZ-a BiH Ivana Leke, u raspravi su sudjelovali svi predsjednici općinskih i gradskih organizacija HDZ-a BiH Zapadnohercegovačke županije. Prezentirani su konkretni prijedlozi, promišljanja kao i planirani hodogram u vremenskom okviru do listopada.

Razgovarano je o izlasku na izbore i mogućoj koaliciji sa strankama Hrvatskog narodnog sabora, pri čemu je zaključeno kako će se o tomu još razgovarati i usuglašavati.

HDZ BiH i koalicija stranaka Hrvatskog narodnog sabora zadržat će dominaciju u prostoru Zapadnohercegovačke županije, izrazili su očekivanje svi nazočni, s naglaskom kako sve općinske i gradske organizacije kao i izborne stožere čeka ogroman posao kako bi se ostvarili očekivani rezultati.

Glas naroda

Kad će stupit na snagu zakon o drastičnom smanjenju cijena koni je donio HNS???

Vidi naših ljubuških hadezekena Kraljevića i Markotića , Ćobo ih za rukav vodo po Grabu i sad oni kao neke face

Ogromno rasulo i nered trese ljubuški HDZ,dvojac Kraljević i Markotić ne sazivaju predsjedništvo niti gradski odbor,dilaju radna mjesta i privatizirali su sve svojim osobnim interesima i sumnjivim poduzetnicima,živa istina to svi znaju u gradu= Čovićevi puleni

Sve se svelo na to da u cijeloj opcini sve dogovaraju Kraljević i Mrkotan,sve konce oni vuku a Viktor izvršava naredbe i tehnički dio odradjiva,David se pokušava ubaciti ali mu slabo ide pa lovi sam sta može,koliko je samo računa oprano preko Parkova,Vrtića,MRM-a......Barbaric je bio svakakve ali je za ove sada mala maca,nije im ni u peti i bar za zapošljavanje nije uzimao kuverte kao ovi sada.Trebamo ponovo glasati za njih da mogu nastaviti jer mi kao narod smo svakako kratkog pamćenja.

Vedrana prijaviti za zivot na vagi,a Kralja za ljubav je na selu!To su izbori za njih a ne ovo u listopadu.

Hhahhaha dobra

Osvojio bi prvu nagradu na takmicenju zderanja.

Kraljuuuu. Kako si im pogodio emisije, hahahaha.

Čuli vodo zar se tako priča u Grabu

Jasta brate i kavode mu pomagali radit.

Dok se oni politike dovezali kvesic se doveza bubalove.

Da doveza on je kod nje stalno kao pretplata za crkvene novine,

Citaju oni svi ove komentare pa se upitam je li ih imalo sram ovo što narod piše istinu,ili imaju baš obraz ko dzon od cipela .

Mahzar ne znaš to sve piše jedna te ista osoba

da , a pogotovo ova-j sto se dovezao bubalove, to je osobno, vrlo

HDZ-dominacija a nama tragedija i pozajmi novac da možeš što prije otputovat vani nešto zaraditi za obitelj,na kraju će ostati sami za sebe glasati kako nas raseljavaju.

Hdz očekuje još veći odlazak mladih preko granice i to je jedini jamac opstanka na vlasti i to će bit tako.

ovi Mrkotan pun prasetine, janjetine i lignji

Kako se Markotan neće udebljati kad samo jede i pije na Mostu a zalizanko Kraljević samo što ne spava dole po cijele dane

Zaboravili ste Davida.

Davida prijavit za gospodina savršenog!

Pa kad im je moto pojis,popit i poklopit.
Hitno jednome dijeta,drugome zensko.

I kozletine

Kad bi izašlo 70% birača u ŽZH, HDZ druga Dragana ne bi pobijedio. Koji kadar ima!

zar ce bit izbori na jesen

Toni Kraljević zaposlio sebi za savjetnike bracu i seku Leko iz Vojnića to rade visoko moralne osobe i priča isprazne priče

Koji su to?

To su rođaci od kriminalaca iz Džajić comerca iz Vojnića, primaju plaću iz Županije a nema ih na poslu nikako savjetnici Leke

Dobro savjetuju

Doce i Dzajici na naplatu..polako...

Bit će mobilizacije baba po selima za gladanje

Šta bi tek bilo s Hrvatima da imaju vlast u svim županijama nego ovako dobro samo u zapadnohercegovačkoj pa se toliko i ne primjeti koliko su nas raselili po svitu

Zmaislite bijednika kako su prodali Hrvatski vitalni interes. Digli galamu za Konstitutivnost najvise se Milanovic obrukao, I sad izlazi [ * neprimjereno * ] na izbore. Covic ovo radi svake 4 godine.. Idite do kraja bijednici. Koji smo mi Hercegovci jadnici, mi smo NULA sve do jedan. Da smo bar i truncice ponosni ovi nebi smjeli na ulicu izaci jer redovno dobijali klempe I u biti povukli bi se sa svih funkcija jer nema ih tko zastitit niti se imaju gdje sakriti.

Sve točno . Nisu rekli da im je ovo plan C. Točno 31 godinu se ovom narodu ispire mozak i nije nikakvo čudo što je najveći prevarant i manipulator već za života neslužbeno postao SVETAC. Tužna je to istina .

Sve je još dobro ali ako se narod organizira i izadje na ceste sa motkama u ruci neće im se pisat i dobro.Ko u Francuskoj kad narod poludi.

Koji to narod? 90% preostalog "naroda" il je direktno u HDZu il ima nekog svog u njemu, il neće ništa pričat jer "naši su, možda nekad pomognu"

Šta će jadni ljudi, ne možeš ni doktoru ni u bolnicu bez stranačke veze. Šuti i trpi.

Zato nam i je ovako, što su ljudi navikli davat mito, pa bilo doktoru, bilo učitelju, a tek političaru se podrazumijeva, a oni su plaćeni za svoj posao. Što manji grad, to gore. Dođe mlada u dom zdravlja, ova joj zna mater i odma preko reda, pa kako to, kako to?

Dali je ideja HDZa ili nekih HDZovaca da se ono rusko vozilo parkira na samom ulazu Vodopada Kravice!? Ružno i tužno

Kao da ulaziš u marijupolj

Rasulo u ljubuškom hdz-u kako se priča po kafičima je zbog toga što Vedran i Toni žele voditi sve kao u doba Tita

Treba tome stati u kraj...

Oni su organizacija novac je čudo

Ne sazivaju Gradski odbor jer znaju da će biti puno pitanja oko Bratiše, Mire Brkiča, Mamića itd...

Tko bi to ih pitao

sve kriminalci redom

Ovo je SKJ

Pokupovali otpad iz oporbe da mogu vladati i ovo malo oporbe što je ostalo nije dovoljno ako ne bude kolektivnog triježnjenja

Šta ove dvije kukviže sa lijeve i desne strane Čovica rade.,jedna uzima placu u parlamentu a tako i druga
Mi budale glasujmo

Sad kada dodu izbori svi se trebamo mobilizirat da glasamo protiv HDZ.Ali bas svi.I mislim da narod to moze promjenit pod uvjetom da ovi ne namjeste opet kao i do sad sve izbore.Nadam se da ce narod sad progledat.Ovako vise nemoze.

Vezane vijesti

HDZ očekuje nastavak dominacije u ZHŽ, ne treba im HNS!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari