U cijeloj BiH smanjen broj učenika

ljubuski.info

U školskoj 2021/2022. godini u BiH u 1.752 osnovne škole upisano je 264.598 učenika, što je u odnosu na prethodnu školsku godinu manje za 3.461 učenika ili 1,3 posto.

U ovoj školskoj godini u prve razrede osnovnih škola upisano je 27.906 učenika, što je manje za 2,3 posto nego u školskoj 2020/2021. godini, objavila je Agencija za statistiku BiH.

Od ukupnog broja učenika, u nižim razredima (od prvog do petog razreda), bilo je 54,5 posto učenika, dok je u višim razredima (od šestog do devetog razreda) bilo 45,5 posto učenika.

U školskoj 2021/2022. godini u nastavni proces bilo je uključeno 24.529 nastavnika, od tog broja 73,8 posto su žene.

Glas naroda

Tko je poćurio onu antenu na Gradski stadion Babovac da nam duca budu ozračena kad treniraju? Ako je to izgrađeno sa znanjem građevinske inspekcije onda bi oni to tribali ponijet sebi i stavit iznad kreveta. Ako je bez znanja inspekcije, to odmah skinut, pod hitno. Ko je vidio stavljat antene u naseljena područja? Ili je možda neko to po svome odobrio radi poena, možda i radi love. To se mora razjasnit.

Ministre Kraljevicu pazite se Kvesica.Prica po birtijama protiv vas .Ima planove sa svojim pajdama.Sta ce vam to,maknite takve ljude.

Hahha pa zar nije svatko od njih jedinka za sebe. Odakle vam to da je Kvesic "njegov" pa možeš napisat "šta će vam to" i maknite ih. Svi mogi bit jedino Čovićevi, a ovak je svatko za sebe

Kvesic igra igru protiv tonija kraljevica.Toni otvori oči

Pa sta je tu cudno.Protiv nevenka stalno priča a do neki dan se liza s njim. On i pobro iz pregrađa uz rakiju planove kuju.

[ * neprimjereno * ]a obična.Najveci promasaj grada

Taj kvesic se ni kuci ne pita .

Svi su oni isti jad i cemer.

Antene su svugdje oko nas

Vezane vijesti

U cijeloj BiH smanjen broj učenika
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari