HŽRK Zrinjski - ŽRK Ljubuški LO 21:37 (08:21)

U unaprijed odigranom susretu 22 kola za žene naše rukometašice su visoko pobjedile feneraša natjecanja ekipu Zrinjskog Mostar sa 16 zgoditaka razlike. Inače utakmica je odigrana ranije na prijedlog povjerenika natjecanja jer su u ovom kolu obadvije ekipe bile slobodene zbog odustajanja od natjecanja ekipe Kosače na početku drugog dijela natjecanja, a od prije znamo da je liga startala sa neparnim brojem sudionika zbog odustajanja ekipe Mladosti Banjaluka na samom početku sezone.

Kod naših rukometašica u listu strijelaca upisale su se redom: Ristić 8, Knezović 8, Andrea Prusina 7, Maja Prusina 7, Vrdoljak 2, Boras 2, Mistrić 2 i Pavlović 1.

Ljubušanke svoj idući susret igraju narednog tjedna kada u goste dolazi ekipa Živinica u sklopu uzvratnog susreta 1/4 finala Kup-a BiH. Podsjećamo taj susret bi trebao biti samo formalnost i prilika da neke mlađe igračice dobiju šansu jer su ljubušanke u prvom meču u Živinicama slavile sa visokih 35:18. Ovo je ujedno prilika gledateljima da posjete Gradsku športsku dvoranu i pogledaju rukometnu utakmicu u kojoj će mlađe rukometašice pokazati svoja rukometna znanja i vještine koje su naučile u školi rukometa.

ŽRK Ljubuški LO

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari