Glavno vijeće HNS-a usvojilo prijedloge mjera za ublažavanje krize

ljubuski.info

Jučer je u prostorijama Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora (HNS) u Mostaru održana proširena tematska sjednica Glavnog vijeća HNS-a posvećena aktualnoj gospodarskoj i socijalnoj situaciji.

Pored članova Glavnog vijeća HNS-a nadležnih za gospodarstvo i financije, kao gosti-uvodničari na sjednici su sudjelovali Jelka Milićević, ministrica financija i potpredsjednica Vlade FBiH, Vjekoslav Vuković, dopredsjednik Vanjsko-trgovinske komore BiH i Marko Šantić, potpredsjednik Gospodarske komore FBiH, priopćeno je iz Glavnog vijeća HNS.

Kriza uzrokovana valom poskupljenja i poremećajima na tržištu pogađa kako gospodarske subjekte tako i sve građane u cijelom svijetu, a posebice socijalno ugrožene i najranjivije.

Nakon uvodnih izlaganja te argumentirane i produktivne rasprave, Glavno vijeće je usvojilo set zaključaka, uključujući i prijedloge mjera, koji će biti proslijeđeni Predsjedništvu Hrvatskog narodnog sabora.

Ovi zaključci će biti polazna osnova Predsjedništvu HNS-a pri donošenju odgovarajućih smjernica na svim razinama vlasti u kojima sudjeluju predstavnici HNS-a, kako bi se maksimalno ublažili negativni efekti krize uzrokovane poremećajima na tržištu kao i poskupljenjem roba i usluga.

Glas naroda

HNS ima značenje kao i udruga babe tračare jer nemaju moć odlučivanja. To je kradeze kukavičje jaje komunjare dragana.

Kad vidiš kravu na krovu kuće začudiš se. Tako i ove, odkud govedo na krovu sa umišljenim aspiracijama? Kradeze komunistička dekadencija.

Stiže kotao iz Rusije za kuhati makarone zapremine 50 000 litara. Hvala ti dobročinitelju za sve!

Osjeća se blagostanje, samo narod pokvaren pa neće da glasno priča o tome, narod ko narod voli šaputati, vrli stručnjaci se ubiše od želje da donesu mjere da narodu bude bolje, a narod izdao vitalne nacionalne intgerese šutnjom o blagostanju.

Vidite vi šta se tu pokušava, HNS je sebe samoprozvao nekakvim tijelom koje donosi zaključke i strategije za nas jadni potlačeni hrvatski narod! Znači, pokušavaju udariti temelje za novu vlast u novoj državi, republici, kako god oni to žele i naravno zadržat stolice i fotelje

Pa šta donesoše, koje zaključke, koje mjere, a vijesti niđe veze. Sastali se i zaključili. Ko di kad kome zašto kako

Za ovaj članak neznam dali reći da je smiješan ili žalostan. Šta oni misle da se nešto pitaju ili da je narod [ * neprimjereno * ] pa da vjeruje u te tzv. zaključke. E moj ćiriličaru to je priča za vrtić.

Važno je da su sa braćom Srbima glasali protiv ukidanja akcija i smanjenja PDV.

Neka akciza i ovog pdva,moramo i mi od nečeg živit, mi se borimo za opstojnost rvackog naroda a i braća srbi nas podržaju,

Udruga kao I svaka druga.
Zaključci I odluke neobavezujuće.

ništa dok se ne izmjeni izborni zakon po mjeri velikog vođe

Glavno vijeće HNS-a usvojilo prijedloge mjera za ublažavanje krize
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari