Odbojkaški spektakl u Ljubuškom okupio 96 djevojčica

ljubuski.info

Ženski odbojkaški klub Libero Ljubuški je prethodni vikend organizirao turnir Mini odbojke za djevojčice rođene 2010 i kasnije. Bio je to pravi odbojkaški spektakl koji je okupio 95 djevojčica navedenog godišta i to u 9 različitih ekipa.

Turnir se održao u dvorani OŠ Marka Marulića gdje su se djevojčice iz Livna, Širokog Brijega, Tomislavgrada i Ljubuškog međusobno nadmetale pokazujući stečena znanja i tehnike.

Sve je započelo u 11:30, gdje su nakon predstavljanja klubova, ždrijebom određeni rasporedi utakmica za navedene ekipe.

Nakon dobro provedenog organizacijskog dijela utakmica, uslijedilo je polufinale gdje su snage odmjerile HŽOK "Blato" Široki brijeg i OK "Troglav" Livno 2. Nakon tri odigrana seta, pobjedu su odnijele cure iz Livna i zasluženo preuzele pehar za treće mjesto.

Finalnu utakmicu su odigrale najbolje dvije ekipe iz skupina "A" i "B" , ekipa : "OK "Libero" Ljubuški 1 i OK "Troglav" Livno 1, kada su nakon tri uzbudljiva seta ipak rezultatom 2:1 pobjedu odnijele gošće iz Livna.
Sport poput odbojke ne možete ne voljeti i kad jednom uđete u svijet prenošenja stečenih znanja na djecu i kad na ovakvim događajima vidite što sve one mogu i koliko su sretne, ne želite nikad odustati od ideala sretnog i kvalitetnog odrastanja, što zasigurno pruža sport poručila je jedna od trenerica OK "Libero" Ljubuški.

Na turniru su se dijelila i prigodna priznanja za sudjelovanje za turniru i to za svaku djevojčicu koja je sudjelovala i pomagala u organizaciji.
Libero je danas jedan veliki kolektiv od oko 100 djevojčica do 16 godina, i kada najmlađa skupina ima turnir, najstarije dođu i pripremaju volonterski sve što je potrebno kako bi se sva djeca osjećala ugodno tijekom trajanja turnira i na tome im velika hvala, izjavila je predsjednica kluba "Libero Ljubuški" Marijeta Prskalo.

Kraj turnira je obilježila dodjela pehara.

Ovakvi događaji za žensku djecu u gradu zaista bude nadu za kvalitetniji pristup u njihovom rastu i razvoju kroz sport, ističu organizatori.

Glas naroda

Čestitke curam,i Klubu na organizaciji. Samo Libero

Sve pohvale za ovaj klub """"LIBERO"""";;naravno za Marijetu pomocne trenerice ,Katarinu i Filipu ,,samo naprijed .bvb

Vezane vijesti

Odbojkaški spektakl u Ljubuškom okupio 96 djevojčica
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari