Bojkot izbora nije opcija za HSP BiH

ljubuski.info

Ukoliko dođe do održavanja izbora bojkot izbora za Hrvatsku stranku prava BiH nije opcija. Smatramo da bi to dovelo do nesagledivih štetnih posljedica za Hrvate u BiH te da se ne smijemo kockati prvenstveno sa Županijama jer iz njih se realno crpi ogromna snaga, priopćio je predsjednik Hrvatske stranke prava BiH Nikola Raguž.

Pozivao je na izmjene Izbornog zakona i djelomične izmjene Ustava BiH.

Naime, izaslanstvo HSP BIH predvođeno predsjednikom stranke Ragužem i članom predsjedništva Zvonkom Jurišićem boravilo je u radnoj posjeti Županiji Posavskoj.

Predsjednik Županijskog vijeća HSP BiH Mario Pejić iznio je presjek stanja i aktivnosti koje je stranka poduzela u proteklom periodu kao i o planovima u narednom razdoblju. Na HSP-u kao jedinoj oporbi je velika odgovornost okupiti narod te vratiti dostojanstvo Posavini, da bude mjesto ugodnog života a ne da Posavina služi kao poligon za iseljavanje što na žalost danas jest, navedeno je u priopćenju.

HSP BiH poziva lidere da se iskoristi još ovo malo vremena koje je ostalo do raspisivanja izbora na nastavak dijaloga i postizanje dogovora. Apeliramo na dobru volju, razum i svako odbacivanje nakane da se drugi i drugačiji dovede u nepovoljan politički položaj, navedeno je.

Glas naroda

Najbolja opcija da se ugasite. Em nepismeni, em skloni l.o.p.o.vl.uku. Covic vam kadrovira po stranci - po principu: sto gori ljudi u HSP-u, to njemu bolje.

ko bi drugi nego putin čović on je kriv za sve probleme BIH Hrvata a glumi spasitelja

sve treba utrnut osim HDZ uhljebizma to je demokracija putina čovića i dodiga i pokrenut dombas srpsku i erceg bosnu da se narod ubija a nacionalisti bogate,kupuju jahte i imovinu vani
već viđeno i propalo kod putina,demokrate i poštenjačine on voli svoj narod i šalje ga u UKRAINU na ljetovanje iz bunkera u Sibiru,to je pravi vođa ,a pobjedi ga glumac u tenama i bez bojevi glava no ima punu svoju glavu

Ti ces moj takijas u Herceg-Bosnu. Ni taqija te nece spasiti.

A gdje vam je Zaim aga stvarni predsjednik družine.Jad i čemer

Ti si jad i čemer čim ovako pišeš. Gleda svoja posla a okani se drugih

Jeste to svi Nikola ?
Nego reci ti nama koliko si platio fakultet kod Ševe?
A tko li vas sta pita 2 opcinska vijecnika u cijeloj drzavi.

Jel se to Zvonko ponova začesljava za Platformu i ne cudi me bivsi Titin omladinac i Slave Kukica ucenik.Jednom [ * neprimjereno * ]k uvijek [ * neprimjereno * ]k.Fujj

Oprosti,jeli ti to pises o svome dragom vođi covketu?

Sad ce vama HSP opet odradit kao i do sad.
Čović ih održao na životu, a oni će opet u novu platformu.

Zar ovi još postoje?

Jeste li to okrupnili stranku, e našto dođoste da se svak sprda s vama.

Oće li u prosrpskoj Erceg Bosni biti slavljeno oslobađanje Mariuopolja od nacista? Dvi elitne divizije 1 lovačka i 12 brdska divizija Erceg Bosne i još dvije divizije vojske Republike Srpske krvare na jugu Ukrajine . Pobijeda je blizu budite uvinereni u to. Živijela sloboda!

Nadaju se da se može ponovit platformaška vlada federacije, a svi im članovi mogu stat u jedan autobus.

Posto se ovce nigdje ne pitaju jer služe za nešto drugo, izbori ce se održati jer ovi što su u politici ni za živu glavu neče bojkotirat izbore ma kakav god bio izborni zakon. Jer ako bojkotiraju izbore njih nema nigdje a ovcama ce bit isto, možda i bolje jer sa ovim l..o..i.ma nikad sa polusuvu granu a o zelenoj mozemo samo sanjat

Bojkot izbora, bojkot popisa stanovništva, vijeće ministara ne zasjeda godinu dana, nitko na to ni ne pisne, stožer kojeg nitko nikad nije izabrao uvodi besmislene zakone, neće da smanje akcize na gorivo (!), PDV na hranu, jedan Fadil premjer, jedan Željko predsjedavajući, jedan Dragan vadi sebi grb i veliča Republiku Srpsku, jedan Dodik plače za majkom Rusijom... Trebam li još nabrajat.

Ovu državu treba srušit i uvest totalitarizam, pa nek na prijestolje sjedne Kinez, Rus, krakjica Elizabeta, tko god bolje ćemo proć nego sa ovim "demokratski" izabranim do sada.

Bojkot izbora nije opcija za HSP BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari