Omogućene anonimne prijave Inspektoratu Grada Ljubuškog

ljubuski.info

Služba za inspekcijske poslove - Inspektorat Grada Ljubuškog, sa ciljem poboljšanja komunikacije, bržeg i djelotvornijeg djelovanja na terenu, uspostavila je besplatne komunikacijske platforme - Viber i WhatsApp sa brojem 063/299 204 na koji sve fizičke/pravne osobe s područja grada Ljubuškog mogu poslati svoje anonimne prijave na postupanje Službi za inspekcijske poslove - Inspektorat Grada Ljubuškog.

Anonimna prijava može se podnijeti tijekom cijele kalendarske godine (24/7).

Procedura je da fizička/pravna osoba, kada uoči potencijalni problem na terenu, anonimno preko aplikacije, isključivo koristeći mogućnost poruke, prijavi problem. Prijava treba sadržati osnovne i što detaljnije informacije (lokacija, fotografije i pojašnjenje predmetne situacije/problema, kao i potencijalnog prekršitelja). Svaka prijava će se detaljno analizirati u ovlasti nadležnog gradskog inspektora u maksimalnom vremenskom razdoblju od 72 sata (tri dana) i po procjeni rizika izlaziti na teren i provesti zakonom predviđene mjere. Kriterij za izlazak nadležnog gradskog inspektora na teren ovisiti će od osnovanosti i žurnosti prijave. Nepotpuni zahtjevi i prijave neće se razmatrati.

Ukoliko prijava nije u nadležnosti Službe za inspekcijske poslove - Inspektorat Grada Ljubuškog, prijava će se dalje proslijediti nadležnim tijelima na postupanje.

Ukoliko fizička/pravna osoba koja izvrši prijavu putem besplatnih komunikacijskih platformi, bude željela povratne informacije o upućenoj prijavi, može se obratiti nadležnoj gradskoj Službi na kontakt telefone: 039/835 561, 039/835 560 ili osobno doći u prostorije Službe Inspektorata Grada Ljubuškog na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3 (zgrada gradske vijećnice), svakim radnim danom u vremenskom razdoblju od 7:30 - 15:30h, nakon proteka vremenskog razdoblja od 96 sati (četiri dana) od trenutka podnesene prijave.

Također, sve prijave Službi za inspekcijske poslove - Inspektorat Grada Ljubuškog mogu se uputiti i preko službenih e-mail adresa: inspektorat [at] ljubuski.ba, inspektoratljubuski [at] gmail.com, službenog pisanog zahtjeva za inspekcijski nadzor koji se može u digitalnom obliku preuzeti na službenoj stranici Grada Ljubuškog i u fizičkom obliku na protokolu gradske uprave.

Anonimnost fizičkih/pravnih osoba koje šalju prijave putem besplatnih komunikacijskih platformi - Viber i WhatsApp je zajamčena!

Inspektorat Grada Ljubuškog

Glas naroda

Kako anonimno kad se Watsapp i Viber nemogu brojevi sakrit,odna se zna sa kojeg je broja poslano?!

Ovo samo Ševinovci mogu smisliti

Bitno je da je njihov anoniman

.... a inspektori će po izlasku na teren uzeti od prijavljenog po stotinu maraka i prijavu odbaciti kao neosnovanu.

Kakav je ovo vic.pa uzmite papire iz katastra,sjedite na bager i poredu rušite sve što je na javnoj površini a nema na papiru.Čak ima dosta objekata koji su dobili papir a ZNA SE kako.Šta je na Kravici?

Pa vi ste mito i korupcija evo 30g,bolje da kazete sta je legalno.

Hoće li ovaj inspektorat utvrdit putne naloge i troškove reprezentacije ovih naših troškali političara, ovih koji vozaju djecu, ljubavnice, prijatelje, rodbinu van radnog vremena??

(Vedran, Tiša, Viktor, Ana Bubalo, Nikica Vučić, Ivan Bebek)-Drugovi koji sprže hiljadu marki dnevno samo na gorivo.

Tari narode

Zaboravio si ona dva ministranta..

Bubalova najvise voli slizbeni golf 7 121

Kavo rušenje i ovo malo naroda što radi ostaviti bez kruha. Treba fino sve legalizirati pa od tog i tog datuma mora biti sve po PS-u. Pola Ljubuškog bi morao srušiti, jer ništa nije kako treba.

Dašta nego rušit svakom ko je na tuđem napravija

anonimno prijavit njihovim ljudima ma jesi pametan samo da prave spisak neprijatelja ko putin
adeze je zloćinačka organizacija kojoj će gladan narod sudit,uskoro

Kakav inspektorat.Oni su podmiceni sa svih strana.Kod jednih zderu i piju a male kaznjavaju.I prave se pametni.Sve se zna ko sta radi.Da rade svoj posao pola bi Ljubuskog bilo u zatvoru.Od doktora..odvjetnika..sudaca..policije..tzv obrtnika..itd.Ovo je za budale.

Tribamo izglast zakon da se vodi knjiga Kušan se voza sa državnim vozilim.

Gdje je strašni inspektor Mile Bubalo koji pogoduje Džajiću tako što mu otpisuje robu kao da joj je izašao rok a onda se ta ista roba prodaje.
Ali zato strašni Mile ide jesti kod Džajića besplatno.Niže ne može!!

Vezane vijesti

Omogućene anonimne prijave Inspektoratu Grada Ljubuškog
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari