Još pet Sarajlija uhićeno zbog nereda u Ljubuškom i Mostaru

ljubuski.info

Još pet osoba uhićeno je nakon nereda koji su u subotu poslijepodne izbili u Mostaru.

Kod njih su nađeni drveni predmeti, odnosno palice za koje se pretpostavlja da su trebali koristiti prilikom nereda. Nad njima se provodi kriminalistička istraga, kazao je glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Ukupno je osam osoba uhićeno, a Marić kaže kako su svi iz Sarajeva. Dodao je da nema povrijeđenih, osim mladića (2004.) koji se nalazi u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar nakon što su tri osobe iz Sarajeva prilikom nereda na njega nasrnule vozilom.

Ozlijeđen 18-godišnjak, kod huligana pronađena čak i sjekira

MUP Herecegovačko-neretvanske županije objavio je detalje subotnjeg obračuna navijača.

Naime, u subotu, 22. siječnja, oko 16:25 sati PU Mostar obaviještena je o navijačkim neredima na području Ljubuškog te da se na lokalitetu Balinovac kod hotela Bevanda nalazi veća grupa navijača.

Kako navode iz MUP-a HNŽ-a na mjestu događaja su zatekli 70 maskiranih navijača "Ultrasa" koji su čekali navijače FK "Sarajevo" i koji su se oglušili na Naredbe ovlaštenih službenih lica.

U tom trenutku, naišla su tri vozila s navijačima FK "Sarajevo", a koje odmah raznim predmetima napadaju "Ultrasi" kojom prilikom je jedno od ovih vozila od zada udarilo jednog navijača "Ultrasa" i nakon čega su se vozila dala u bijeg.

Ozlijeđen je M.D.(2004) iz Mostara a konstatirane su mu lakše tjelesne ozljede.

Vozila s navijačima FK "Sarajevo" su se dala u bijeg, gdje patrola policije u Ulici kralja Petra Krešimira IV sustiže dva vozila sa oko desetak osoba koji su tom prilikom oštetili službeno policijsko vozilo i nastavljaju bježati da bi ih, na području Bijelog polja policijska patrola sustigla i zaustavila.

Tri osobe su tom prilikom lišene slobode E.T. (1987), S.T. (1983) i E.M. (1988) svi iz Sarajeva.

Daljnjim operativnim radom , pripadnici policije su u Ulici Braće Fejića pronašli još jedno vozilo koje je sudjelovalo u navijačkim neredima na Balinovcu i lišili slobode osobe A.M. (1997), I.DŽ. (1993), A.Đ. (1996), F.H. (1996) i N.D. (1998) , svi iz Sarajeva.

Zbog ometanja i omalovažavanja policijskih službenika privedeni su R.Z. (1999) i M.T.(1995) oba iz Mostara, a operativnim radom i radeći na prepoznavanju osoba koje su sudjelovale u navijačkim neredima, pripadnici policije su pronašli osobe: L.B. koji je kod sebe imao teleskopsku palicu i sjekiru , zatim lica M.A. (1993), T.N. (1999), F.I. (1997) i I.P. (1996), svi iz Mostara kojima su izdani prekršajni nalozi, stoji u priopćenju MUP-a HNŽ-a.

FENA

Glas naroda

Garibi, mozes ih samo žaliti, jadni ljudi ako ih se tako može nazvati....

SDA paravojska zadužena da kmetovima po Federaciji pojasne tko su begovi u BiH.
Nikakvog razloga da dođu u Ljubuški na neslužbenu pripremnu utakmicu osim da zastrašuju "[ * neprimjereno * ]e" iz Ljubuškog i da demonstriraju da je i Ljubuški njihovo dvorište.

Miroljubive i nevine Horde Zla haha imena, doduše obožavaju da se rafala po njima pa nek im bude.

I ja isto

Vezane vijesti

Još pet Sarajlija uhićeno zbog nereda u Ljubuškom i Mostaru
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari