Nogometaši Sarajeva na pripremama u Ljubuškom

ljubuski.info

Prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo otputovali su u Ljubuški gdje će obaviti drugi dio priprema u sklopu kojih su planirane su i dvije prijateljske utakmice.

U Ljubuški su otputovali Dizdarević, Kanurić, Šahinović, Pidro, Šabanović, Hebibović, Đokanović, Ahmetović, Velkoski, T. Ramić, Šećerović, Varešanović, Cmiljanić, Ališah, Islamović, Ševelj, Palić, Dupovac, Trako, Kobiljar, Suljić i I. Ramić.

U sljedećim danima očekuje se da se i igrači koji su opravdano izočni priključe pripremama u Ljubuškom.

Bordo tim u Ljubuškom će boraviti do 28. siječnja, a dva dana kasnije planiran je odlazak u Antaliju na posljednji dio priprema za nastavak sezone.

FK Sarajevo u Ljubuškom će odigrati dvije pripremne utakmice i to 22. siječnja protiv NK Ljubuški, te 26. siječnja protiv NK Grude, priopćeno je iz kluba.

Glas naroda

Hvala ti naše prijateljsko Sarajevo na dolasku u najljepši Grad Hercegovine. Hvala ti isto Sarajevo Grade na tome koliko ste nekoć davno primili naše neuke neobrazovane sirotinje kroz sve te godine dali im kruha i zanate im dali da izuče i na iškolovavanju i na zapošljavanju vam isto hvala. Diplome koje smo dobivali nigdje se nisu provjeravale nije se kući iz Sarajeva išlo po tri dana kao neki za tri sata se dolazilo normalno sa pauzom u Jablanici na dobroj Janjetini.

Hvala ti Stolac, hvala ti Fočo , jer imaš ustanovu za ovakve umno poremećene bolesnike!!!!

Valjalo bi napisati u koliko sati.
Mozda bi neko i dosao da pogleda

Vezane vijesti

Nogometaši Sarajeva na pripremama u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari