Ljubuški usklađuje katastarske i zemljišnoknjižne podatke

ljubuski.info

U zgradi Gradske uprave u petak je održan sastanak vezan za usklađivanje katastarskih i zemljišnoknjižnih podataka na području Grada Ljubuškog.

Gradonačelnik Vedran Markotić, predsjednica Općinskog suda u Ljubuškom Ankica Čuljak, ravnatelj Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Željko Obradović i njihovi suradnici razgovarali su o aktivnostima i projektima koji se izvode i planiraju realizirati na području Ljubuškog.

Bilo je riječi o projektu harmonizacije nekretnina (usklađivanje katastra i grunta), projektu uspostave Adresnog registra, projektu uspostave registra cijenu nekretnina i sl.

Gradonačelnik Markotić je zahvalio ravnatelju Obradoviću na projektima koje uspješno zajednički provode u Ljubuškom dodavši kako se veseli budućim aktivnostima usmjerenih dobrobiti zajednice.

Sudionici sastanka izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te su usuglašene i zajedničke aktivnosti Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Grada Ljubuškog te smjernice za implementaciju projekata u idućem razdoblju, kao što su instalacija komunalnih podzemnih uređaja (geodetske infrastrukture) i izrada Digitalnog arhiva.

Dnevni list

Glas naroda

Šta usklađivanje točno znači?
U katastru se znalo brisati vlasnik i pisati na nekog drugog iako je zemlja bila vlasništvo? Tužiš i još izgubiš i imaš trošak.

Legalizacija lopovluka katastar pa grunt.Zar nije normalno grunt pa katastar.Komunjare na2.

Pa onda ukinuti grunt. Čemu ostavine kad je mjrodavniji Katastar u kojem se može sve obrisati i mjenjati i mjenjalo se na štetu vlasnika decenijama od rata.
Sve potpisano i udareni pečati i tako izgubiš nasljedstvo.

Cajina posla

tako je, bravo

Federalni ravnatelj Hrvat iz adzeja a ugrožen nešto ne štima

Vezane vijesti

Ljubuški usklađuje katastarske i zemljišnoknjižne podatke
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari