Na Bijači oduzeta roba u vrijednosti od 66.000 KM

ljubuski.info

Ovlašteni službenici Uprave za neizravno oporezivanje, Regionalni centar Mostar, u suradnji s policijskim službenicima Granične policije BiH, prilikom kontrole teretnog motornog vozila oduzeli su raznu robu u vrijednosti od oko 66.000 KM.

Službenici Skupine za sprječavanje krijumčarenja i prekršaja RC Mostar postupajući po informaciji međunarodnog karaktera, a u suradnji s policijskim službenicima Granične policije BiH, Terenski ured Jug- Bijača, izvršili su detaljan pregled kontejnerske pošiljke, koja je iz Luke Ploče upućena za uvoznika u BiH, na CR/GP Bijača.

Prilikom detaljnog pregleda pošiljke pronađena je roba koja pri ulazu nije bila prijavljena carinskim tijelima BiH. Tom prilikom su pronađeni i oduzeti rezervni dijelovi za vozila i motocikle kao i odjevni predmeti procijenjene tržišne vrijednosti 66.000 KM.

S obzirom na to da se radilo o robi s kojom je počinjen carinski prekršaj ista je privremeno oduzeta.

Službenici su pri detaljnom pregledu koristili specijalističku opremu zadužene od strane Vlade SAD, kroz program EXBS.

Glas naroda

A jeste spasili državu,uvatili jadnog čovika s polovnom robom sigurno nije podmaza carinike.

Da je počastija carinika bez problema bi to kući doveja i ne bi na portalu bija. Opet ispade da je grij škrtost.

Ovo mu je neko u carini namistija. Pustite covika nije nikom ukra.

U[ * neprimjereno * ] carinici vrćite čoviku robu, ova je roba iz Amerika ne iz ćina koju otrovnu godinama neometano propušćate u Bih i trujete narod

Bože sačuvaj!!!
Šta sve puste bez ikakve kontrole posebno prehrambenih proizvoda i igračaka s kancerogenim supstancama. I ovo vam se zove ono kao sad oni pokazuju mišiće. Isto tako ovih dana čitam kako RH traži od iseljenika na privremenom radu u inozemstvu da im prikaže porez na plaću. Kakve veze ima RH porezna ako sam ja i drugi platili porez npr u Njemačkoj ili Austriji. Po svemu izgleda da žele haračiti u iseljeništvu. E, to vam drugovi neće proći idu tužbe protiv RH. Već ljudi prijavljuju nadležnim vlastima u zemljama gdje su na privremenom radu pa i EU vlastima. Šta bi sad mi trebali da našu plaću dva puta oporezuju u istom vremenu npr Njemačka i Hrvatska??? To je objavljeno na svim Njemačkim i Austrijskim portalima.

A lipo piše " Bogu Božije, Caru Carevo"

Šta je pjesnik želio stim reći???
Ako mi se plaća već oporezovala npr u Njemačkoj zašto bi još jednom u RH? Kakve veze ima RH porezna sa plaćama iseljenika? Još jedan razlog zašto narod iseljava.

Ili si zlonamjeran ili trabunjas ili ne znas.
Hrvacka trazi oporezivanje prihoda za ljude koji zive u RH a ostvaruju prihode u nekoj drugoj zemlji.Isti ti zakon ima i Njemacka i sve zemlje EU.

Pa od čemu ti ja govorim čovječe.
Na čemu si ti???
Hahaha... žive u RH i u istom vremenu rade u inozemstvu. Po tome bi svi koji imaju stalni boravak u RH, a otišli na privremeni rad u inozemstvo se trebali odjaviti iz RH privremeno ili trajno??? Pa kad bi se odbacili kako bi radili u inozemstvu bez dokumenata po tome kao migranti. Šta to znači da svi Hrvati iz BiH koji su stalno na boravku prijavljeni u RH, a otišli iz raznih okolnosti na privremeni rad u inozemstvo tj dolaze na svoje adrese jednom ili dva puta godišnje u RH biti duplo oporezovani. Pa zašto smo onda otišli raditi u inozemstvo da radimo samo za d e b i l e i da nam ostane samo za preživljavanje??? Pa onda se najbolje vratiti u RH odjaviti se i vratit u BiH i u istoj prosijačiti ili biti beskućnici lutalice.

Bio škrt i eto mu sad ,,,nezna se prilagoditi hladnoći

Vidi naše milicije koda su našli pun kontejner kokaina.

uhljebi HDZa sjeku granu na kojoj sjede a dijaspori HDZa mogu samo puvat ona će se odjavit i priselit u njemačku pa će uhljebistan ostat bez NARODA,što je već
njemci štite svoje radnike ,ma ko to bio i vole da grade njemačku a ne diktature odakle su oćerani

Vezane vijesti

Na Bijači oduzeta roba u vrijednosti od 66.000 KM
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari