Lastini proizvodi uskoro u trgovinama

ljubuski.info

Proizvodi iz čapljinske Laste uskoro bi se trebali naći na policama stotinjak trgovina diljem Bosne i Hercegovine.

Najavio je ovo Petar Ćorluka, vlasnik Laste, koji je kazao kako to očekuje krajem veljače, te da im je cilj prvo vidjeti kakav će interes kupaca biti prije nego krenu s masovnom prodajom.

Trenutno se radi na završetku građevinskih radova, na asfaltiranju puta i još nekim sitnim poslovima, ali bi to trebalo biti gotovo za oko mjesec dana.
Kad završimo sa svim tim radovima onda ćemo moći krenuti sa proizvodnjom. Testna proizvodnja je izvršena i sve je dobro prošlo, tako da u naredna dva do tri mjeseca očekujemo i veću proizvodnju za tržište. Usvojili smo recepturu i odlučili da ćemo za početak krenuti s 10 do 12 proizvoda, a neki do njih su štrudla od smokve, štrudla od čokolade, po dvije - tri vrste keksa Linđo, čajnih kolutića, napolitanki i krem štapića, kazao je Ćorluka.

Kako bi proizvode koje će Lasta praviti, ali i one koje već proizvodi Violeta, mogao lakše i u većim količinama plasirati na europsko tržište Ćorluka planira akviziciju jedne manje tvrtke iz zapadne Europe.
Još uvijek istražujemo i ispitujemo tržište. Ovako, kada se ide preko neke druge firme onda je to mnogo teže, a kada bismo imali svoju firmu tamo, preko koje bismo prodavali, bilo bi puno jednostavnije i smatramo da bi nam tako bilo mnogo lakše da uspijemo na tom tržištu, istakao je Ćorluka.

Kazao je Ćorluka kako se i sada neki proizvodi Violete mogu naći u Njemačkoj, Austriji, Švedskoj, Češkoj, Slovačkoj i nekim drugim zemljama, ali kako je to sve 'stidljivo'. Međutim, kada bi imali svoju tvrtku tamo mogli bi ostvariti i značajniji izvoz u ove zemlje.
Cilj nam je da povećamo izvoz iz BiH jer naši kapaciteti su ogromni i želimo to iskoristiti na najbolji mogući način zaključio je Ćorluka.

Glas naroda

Sram vas bilo, Lastine proizvode jesti.. Stidi se narode

Cijene vam svakako i jesu za strana trzista, pitanje je hoce li biti i kvaliteta

Svaka čast! Dao Bog još više ovakvih poduzetnika. I još da ispuni obećanje o minimalnoj plaći od tisuću maraka......

Staga branis.znasli daje on ratni profiter

Svaki tjedan jedan članak o keksima iz Laste. Eto to ce nas baš spasit

Tebi nema spasa

To je ona stara, ako nemaju kruha, neka jedu kolače

Ostavi podatke u urednistvu da ti kupin kvintal brasna i veliko pakovanje germe,da se bar kruva naides.Ako upali ovo sa Lastom,a nadam se da oce,to ce bit velik iskorak za Capljinu a time i za nas sve.

Hhahaha koji vic, kad smo vec kod kruha, dok je takvih kao ti, vazda ce vazit ona: "dajte im kruha i igara."

Ti ces ocito imat koristi od tog? Izmedju ostalog kao i od violete. Jedina "korist" od iste je da ce zaradit jana, leda i ostali proizvodjaci flaširane vode. Toliko od mene!

Ma znas i gotovo.Jesi li i ti mora vani otic?Steta ako nisi.

Ekstra ali samo ako će radnicima plaće biti u skladu s cijenom proizvoda

Lastini proizvodi uskoro u trgovinama
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari