Napad bombom na obiteljsku kuću županijskog suca

U večernjim satima 26. veljače u Grudama u naselju Prispa nepoznata osoba ili više njih bacila je bombu pred obiteljsku kuću županijskog suca Stjepana Mikulića. Tom prilikom pored fasade i prozora na obiteljskoj kući oštećena su dva putnička motorna vozila, vlasništvo suca Mikulića i njegovog prijatelja.

U petak u 18.35 sati dojavljeno je Policijskoj upravi Grude da je nepoznati počinitelj bacio eksplozivnu napravu pred obiteljsku kuću suca Županijskog suda u Širokom Brijegu Stjepana Mikulića (63), koja se nalazi u selu Prispa.

Odmah po dojavi pripadnici Policijske uprave izišli su na mjesto zbivanja i osigurali ga, a obavljen je očevid. Eksplozivna naprava izazvala je manju materijalnu štetu na kući i na dvama motornim vozilima ispred obiteljske kuće.

Policijski službenici do sada su obavili više obavijesnih razgovora i drugih radnji vezanih za rasvjetljavanje ovog slučaja.

Udruženje sudaca u Federaciji BiH najoštrije osuđuje napad na Stjepana Mikulića, suca Županijskog suda u Širokom Brijegu, te ovaj kriminalni akt ocjenjuje kao još jedan u nizu napada na nositelje prvosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Udruženje očekuje kako će se poduzetim istražnim radnjama žurno otkriti izvršitelj krivičnog djela i okolnosti pod kojima se ovaj slučaj desio.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari