Brojne demografske mjere u Ljubuškom

ljubuski.info

Grad Ljubuški može se pohvaliti brojnim demografskim mjerama koje olakšavaju život mladim obiteljima.

Od besplatnog prijevoza preko stipendija pa sve do besplatnih udžbenika i školskog pribora.

Na početku nove godine gradonačelnik Vedran Markotić za RTV HB pojasnio što je sve učinjeno u prošloj, i kakvi su planovi za ovu godinu.

RTV HB

Glas naroda

Ma jedina ucinkovita mjera demografska bi bila da se stari momci zene i imaju djecu..

Tribalo bi 5-6 autobusa ukrajinki uvesti za Ljubušku općinu..

A taaa Ce one pokraj ovi istetovirani gospoja ..

Demografske mjere su vam kad zapošljavate podobne i odane a ne školovane, kao i što birate u upravna vijeca podobne uhljebe,kao što i u svim mogućim kombinacijama medju sobom dijelite opljackano od naroda,kao što vozite sluzbena vozila u privatne svrhe,kao što namjestate poslove medju sobom, kao što zataskavate sve moguće prljave rabote vladajuće oligarhije kao što kradete glasove na izborima,kao što dijelite branitelje na podobne i one druge...........mogao bi do zore nabrajati.

Prava demografska mjera vam je kad pogledate kako zivi ljubuska ekipa velikana,pogledajte vozni park u Viktora pa nadalje,pogledajte kako su uzimali plastenike Bubalovi,pogledajte ko uzima stanove i ko je u upravnim vijećima svih mogućih ustanova,ko dobiva poslove na namjestenim natjecajima, sve su ovo demografske mjere da njima bude bolje a nas ko j......e.

Viktor je imao i prije nego što je bio i došao na pozicijama ravnatelja a sad što nekomu smeta i što je zavist na djelu njegov problem. Viktorova obitelj je imućna tako da njemu uopće ne treba uzimati što nije njegovo.

Sta je Viktor imao dok je još u Mupu radio,kiseljacki skola obicni cato dok se nije uvalio na mjesta gdje je bio i gdje je sada, a sada zajedno sa Kraljevice i ekipom ubire maslo, najobičnije auto je vozio,a sada autopark, poticaj za mater od 30.000 km za dzem od šljiva, 120.000.km na tetku za seoski turizam,lako je sve ovo tražiti kad Kraljević placa iz proracuna, sa Vedranom račune prati preko parkova po 20 i više dana unazad,ha ha bogata mu obitelj.Je sada.

HDZ je kukavičije jaje u hrvackom narodu i dok se to ne makne biće samo gore,do zadnjeg putnika u njemaćku

Najbolja mjera bi bila da vi vise odete sa vlasti.........atino jedna marke dorat

Jedina potrebna demografska mjera je da ne zapošljavate partijske uhljebe umjesto stručnih ljudi koji su učenjem i mukom završili fakultete pa im je Njemačka jedina šansa

Da hoće ta kanalizacija vas odnijeti da vlasti.

Tko se ženi radi mjera hebo je ježa

Brojne demografske mjere u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari