Širokobriježanin uhićen u krijumčarenju duhana

ljubuski.info

Ovlaštene službene osobe Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) iz Regionalnog centra Sarajevo u suradnji sa policijskim službenicima SIPA-e, te uz asistenciju službenika Policijske postaje Olovo, Policijske postaje Hadžići i Policijske postaje Vitez, u tri odvojene akcije na području općina Hadžići, Vitez i Olovo, izvršili su oduzimanje 670 kg sitno rezanog sušenog duhana.

Oduzeta roba nije bila obilježena trošarinskim markicama UNO i bila je namjenjena za dalju prodaju na 'crnom tržištu' na području Grada Sarajeva. Oduzimanje je izvršeno od fizičkih osoba.

Protiv osumnjičenih osoba inicijala B.S. iz Širokog Brijega i M.K. iz Brčkog biti podneseni izvještaji Tužiteljstvu BiH o počinjenom kaznenom djelu i izvršitelju zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo 'Nedopušten promet trošarinskih proizvoda', iz članka 210 a., Kaznenog zakona BiH . Vrijednost privremeno oduzete trošarinske robe iznosi 113.900 KM.

Uprava za neizravno oporezivanje BiH poziva sve građane na otvorenu liniju 0800 206 07 prijaviti svaki oblik utaje carine ili PDV-a, ili nezakonitu prodaju trošarinskih proizvoda. Svi pozivi su besplatni i potpuno anonimni, navedeno je u priopćenju iz Ureda za informiranje UNO BiH.

Glas naroda

Ja pozivam sve radnike UIO da prijave kriminal Mire Džakule i njegovih pomoćnika radi se o milionskom kriminalu

Okanite se sirotinje neka se snalazi kako god ko zna i umi.

Ma na sirotinji treniraju strogocu. Ima u BIH mnogo vecih problema od sitnih svercera duvana. Uvijek se narod snalazio kako je znao. Pokrade Fadil na respiratorima 10 miliona i niko nista. A ovog jadu uhvatise jer gleda da prezivi.

Potpuno si u pravu ovo je sramota čime se policija bavi Hvatajte lopove što su nam državu opljačkali i doveli nas na prosjački štap Kad čitam ovakve vijesti zlo mi jesmo li svi odrasli i preživili na duvanu Srami se jadna i tužna državo

Oni hvataju sirotinju zato što će njima bit manje za ukrast.Od vrimena Rimljana se ništa nije promijenilo samo što je kod njih bilo reda i gradilo se nešto

Okanite se duvana rjesite ubojstava po gradu i razbojstva ostavka ministra

Miro Džakula pozdrav iz Čapljine svi dobro znamo tebe i tvoje niste ured

Zlaja spavaš li mirno

Moj Zlajo prate te sa Puteševice dvogledom kad budeš iznosio iz stare kuće rodijaka čekaćete u zasjedi pazi se,drži se krmadi tu je para i pošten rad samo što se moraš često prati,neznam kako to žena podnosi te mirise.

Zlatko Tomas Tihaljina glavni svercer duhana u Opcini .
Koti gude drugi ti i ne preostaje nistaa..

Svi vi naijani koji sadite preko 20 000 struka pazite se i nećete višu zaradu imati odmene,moja cijena je udvostručena imam stare kupce,pazite se ove godine Sipe.

Ima Zlajo pare najviše u Tihaljini taj neladi 4 auta pred kucom traktori itd,samo nemože kupiti križaljku za duhan nosi u drugoga

Nenosite u Hr vidiš kako je Ćibić nagrobusio sve se snima

Koji ćibić

Širokobriježanin uhićen u krijumčarenju duhana
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari