Božićni koncert i proslava 20. godina HKUD- a Studenčica

ljubuski.info

U župi i svetištu Presvetog Srca Isusova u Studencima na blagdan Nevine dječice bit će svečano nakon godinu dana stanke zbog pandemije. Program će započeti svetom Misom na kojoj će se zazvati božji blagoslov na djecu koju roditelji dovedu, ali i ostale vjernike i župljane.

Na blagdan Nevine dječice svugdje u svijetu u kršćanskim crkvama slavi se spomen na nevinu djecu koju je dao ubiti Herod, židovski kralj koji se bojao za svoje prijestolje, a kako nije uspio naći novorođenog Boga, Isusa Krista, dao je ubit svu djecu do dvije godine starosti.

Nakon svete Mise u Pastoralnom centru održat će se božićni koncert "Svim na zemlji" na kojem će nastupiti župni zborovi "Plavi anđeli" i "Vrelo života", ženska klapa "Izvor", muška pjevačka skupina "Studenački bećari" te gosti "Mostarski tamburaši" i domaći folkloraši.

Ove će se godine svečano obilježiti 20. godina osnutka i rada HKUD-a "Studenčica" a u programu će nastupiti i gosti iz Posušja, HKUD "Fra Petar Bakula", te folklorne sekcije HKUD-a "Studenčica".

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari