Potvrđene optužnice protiv više Ljubušaka

ljubuski.info

Nakon dvomjesečne pauze, Županijsko tužiteljstvo Žapadnohercegovačke županije je objavilo popis potvrđenih optužnica. Prenosimo objave koje se odnose na osobe iz Ljubuškog:

Dana 23.11.2021. godine od strane Općinskog suda u Širokom Brijegu potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva, ZHŽ Široki Brijeg od 16.11.2021. godine, podignuta protiv J.M. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Prijevara iz čl. 294. st. 1. KZ F BiH.

Dana 19.11.2021. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva, ZHŽ Široki Brijeg od 16.11.2021. godine, podignuta protiv Ž.B. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. st. 1. KZ F BiH.

Dana 12.10.2021. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva, ZHŽ Široki Brijeg od 08.10.2021. godine, podignuta protiv D.M. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je radnjama pod točkama 1. i 2. optužnice u stjecaju počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239 st. 3 KZ F BiH i kazneno djelo Nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari iz čl. 371 st. 1 KZ F BiH, sve u vezi sa čl. 54. KZ F BiH.

Dana 8.11.2021. godine od strane Općinskog suda u Širokom Brijegu potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva, ZHŽ Široki Brijeg od 29.10.2021. godine, podignuta protiv M.B. iz Ljubuškog i M.M. iz Mostara, zbog postojanja osnovane sumnje da je M.M. počinio kazneno djelo Davanje lažnog iskaza iz čl. 348. st. 3. u vezi sa st.1. KZ FBiH, a M.B. kazneno djelo Poticanje na počinjenje kaznenog djela Davanje lažnog iskaza iz čl. 348. st. 3. u vezi sa st.1. KZ FBiH sve u vezi sa čl. 32. KZ FBiH.

Dana 1.10.2021. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva, ZHŽ Široki Brijeg od 29.09.2021. godine, podignuta protiv G.B. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. st. 1. KZ F BiH.

Dana 25.10.2021. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva, ZHŽ Široki Brijeg od 20.10.2021. godine, podignuta protiv J.V. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio produljeno kazneno djelo Izazivanje opće opasnosti iz članka 323. stavka 4. u vezi sa stavkom 1. KZ F BiH.

Napomena:

Prema načelu pretpostavke nevinosti iz čl. 3. st. 1. ZKP-a F BiH, svatko se smatra nevinim za kazneno djelo dok se pravomoćnom presudom suda ne utvrdi njegova krivnja, radi čega potvrđivanjem optužnice protiv određene osobe za konkretno kazneno djelo, ne predstavlja njenu kaznenu odgovornost za počinjenje kaznenog djela, jer se krivnja počinitelja utvrđuje pravomoćnom presudom.

Glas naroda

Ko im je kriv kad nemaju iskaznicu zločinačke organizacije adz pa se oni proglašavaju istim.....

Dana 12.12.2021. I.S. rodjen u Ljubuškom trenutno živi i radi u Mostaru optužen za izdaju duha branitelja uskoro čemu nebo suditi.

Ispričavam se greška suda 13.12.2021.

Čime se vi bavite Boli vas k**** šta ljudi uživaju bavite se ovim velikim [ * neprimjereno * ]ma što su nas dotjerali na prosjački štap i rub gladi

Bakira Mileta i Dragana na sud

Ode i Tuta

Kad je sprovod

Nema još osmrtnica čekaju da oživi

Ništa korupcija? Opet nijednog kriminalca nisu otužili

Opet bukaca makaca ,

Nek i niksona uvali ,doce maca na vratanca

Kad će lažni invalidi na optužnicu ne lažni branitelji jer tu se vade branitelj je svatko tko je bio upisan ured za obranu.

Eto tebe će netko pitat kad će to bit

ginuli najbolji i rodoljubi a vladaju dezerteri i uhljebine,velika prevara

Potvrđene optužnice protiv više Ljubušaka
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari