"Dobre vibracije" na sastanku s ministrom Kraljevićem

ljubuski.info

Predstavnici Nezavisnog sindikata uposlenih u srednjim školama Zapadnohercegovačke županije zadovoljni su današnjim sastankom s ministrom financija Tonijem Kraljevićem koji se održao u Ljubuškom, rekla je Jasminka Petric, predsjednica Sindikata.

Imali smo dobar sastanak i od strane ministra financija dobili smo tako reći 'dobro vibraciju' da bi se stvari konačno mogle pomaknuti s mjesta. No, danas ne možemo reći da se nešto bitno dogodilo. Ministar nas je obavijestio kako će nas u četvrtak 16. prosinca prije sjednice Vlade HNŽ-a na razgovor primiti premijer Zdenko Ćosić. Nakon tog sastanka ćemo biti pametniji i moći reći nešto više, rekla je Petric.

Podsjetimo, prosvjetari su održali konferenciju za medije na kojoj su obavijestili javnost o proteklim danima generalnog štrajka. Jučer su održali i sastanak s ministricom obrazovanja Ružicom Mikulić nakon čega su nam rekli kako će od sada po pitanju ovog problema (povećanje plaća i kolektivni ugovor) komunicirati isključivo s ministrom financija Tonijem Kraljevićem.

Također, valja reći kako je Skupština ZHŽ jučer odbila raspravljati o stanju u školama i generalnom štrajku prosvjetara.

hercegovina.info

Glas naroda

Eto vidite li da je Ministar Toni Kralj uz prosvjetu i čini sve da nam iziđe u susret i pomogne. A šaka jadnika odmah ga napada. Jel vas neko sili da dolazite na posao? Dajte otkaz ako vam nije dobro ima posla po eu. Opet bravo za ministra kralja.

Apolitičan u svakom pogledu,al u kakvoj zabokrečini zivimo,lazni moral,pune kuće laznih vjernika i laznih diploma,zauzeli drzavne jasle.al taj Toni i Markotić?imam osjećaj da se stide takvog HDZa.Lazne FRAME,Laznih vjernika,Laznih propovjednika.Mislim da njih dvojica kuze da se došlo do dna,da nemre dublje.Ako se ne pokrene nešto kukala nam majka.na instagram očevima i majkama.NESTAJEMO

Tako je. Kraljevic i Markotic svjetlo na kraju tunela.

Njih dvojica bi i trebali preuzeti vodstvo stranke, jer ovi gore su se pogubili u vremenu i prostoru kao Merkelica zadnjih pola godine. Stara garda u politici bi trebali shvatiti da ih je vrijeme pregazilo i da se trebaju povući iz politike. Zašto je sramota reći nisam ja više za ovoga??? Marković i Kraljević imaju znanje i iskustvo za izvući se iz ove kaljuže samo trebaju smoći snage ove stare poslati kući da odmaraju.

Naivni sindikati pali na slatkorječivu priču Tonija, ništa oni još nisu dobili osim slatke priče . Vidjeće u četvrtak kad sjednu sa premijerom Ćosićem. Dobiće vjerojatno obećanja za dogodine za povećanje plaće ali ako su pametni neka vjeruju samo potpisanom dogovoru.

Neka Toni i Markotic osnuju privatnu firmu i pokazu koliko su sposobni. Sve što imaju mogu zahvaliti Barbaricu kojeg su opisali. Toni bi još sustao na radiju i cukao malo sa HSP malo sa HDZ90, sve se zna. Markovića koji je faks zamijenio zastupničkim klupama u Skupštini, a nakon toga zasjeo kao v.d. JKP Parkovi kada nije ispunjavao uvjete za radno mjesto ravnatelja govori samo da je karijerni HDZ-a.
O sposobnosti dovoljno govori tko su mu najbliži suradnici. Za vas ovčice samo ih hvalite dok oni za vrijeme corone izvlače 100.000 KM na račun firme od prijatelja za reklamiranje Kravice.

Čerčil bravo kaži ovcama kako su pomenuti klepili 100 000( sto tisuća )sa vlasnikom kafića history hercegom.gentinim sinom

Bezobrazan kao i stranka koja ga postavila

Toni Obećanović samo laže i mulja.
Zašto djeca u ŽZH nisu u školi i zašto im Ružica Mikulić i Toni Kraljević svojim postupcima uništavaju životno obrazovanje. I onda ćete za par dana toj djeci čestitati Božić. Jadno.......

Oladi Tiho baš te pogodila ova vijest

Naši prosvjetni radnici imaju dvadeset posto manje plaće od kolega u BiH ne štrajkaju iz obijesti

Koliko rade imaju i previsoku plaću ako im se ne sviđa neka idu u realni sektor pa da vide kako se plaća zaradi oni godišnje rade 3 miseca a primaju plaću cilu godinu ima na birovu radnika koji će raditi niko njih nije prisilno da rade jeli se pitaju dica i roditelji išta

Štrajkaju li u adzeju

Ovi iz prosvjete nisu normalni triba ih sve poslati kući i primiti sa biroa nove radnike koji će imati volje i želje da rade sa djecom.A ovi neka idu na tržište i rade pa da vide kako se radi i živi od rada ovo su čisti paraziti ovog društva oni doslovno nerade 3 mjeseca u godini dana a plaća se prima cilu godinu .Oni ne shvaćaju da nema dice nebi oni imali šta raditi kako ne razmisle pitali se ista dice i roditelja u vezi svega što se događa i nije istina da roditelji podržavaju štrajk to što pojedinci uhljebi iz vijeća roditelja daju pojedinacnu podršku iza toga ne stoje roditelji ovako su dica zbog korone izgubila 2 godine i sad gube 3 godinu kako vrli prosvjetni radnici nisu strajkali litos jer isto primaju plaću svima dati otkaz

Tko i tebi brani strajkati ako si nezadovoljan uvjetima radom, plaćom i poslom?

Ne daje svoje pare sram ga bilo zašto se ne štrajka u drugim županijama

Svak mora čekat na platu osim HDZovaca.Kad oni dobiju platu unda svi drugi ako nešto ostane para.

Bravo Kraljevicu !

Jako los kao covik, a kao neko ko se bavi politikom, jos gori.

Tiho, Tiho..

"Dobre vibracije" na sastanku s ministrom Kraljevićem
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari