MUP ZHŽ dobio višenamjensko vozilo i termovizijsku kameru

ljubuski.info

Ministarstvu unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije (MUP ZHŽ) u petak je uručeno specijalizirano višenamjensko vozilo te termovizijska kamera, u cilju jačanja kapaciteta policije u sprječavanju i učinkovitijem upravljanju nezakonitim migracijama, izvijestili su iz MUP-a ZHŽ.

Uz županijskog ministra unutarnjih poslova Davida Grbavca, primopredaji su nazočili i Saša Kecman iz Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine, predstavnici donatora - Izaslanstva EU u Bosni i Hercegovini te IOM-a kao implementatora projekta.

Ministarstvo sigurnosti BiH će i u budućnosti nastaviti podržavati jačanje kapaciteta i opremanja svih policijskih agencija u BiH, koje daju doprinos u rješavanju ključnih sigurnosnih izazova u zemlji, ali i stvaranju bolje opće sigurnosne situacije, za sve građane u BiH, stoji u priopćenju.

Glas naroda

Bilo bi dobro da ste dobili samo jedan decibelmetar,da možete izmjeriti jakost zvuka u LJubuškom,u noći subotom na nedjelju,ima li remećenja javnoga reda i mira....ako ta kategorija postoji...

Potreban je samo jedan blesimetar za zaposlenike na ulazu u MUP i sve bi bilo u redu

Odlicno sad će naši policajci moći sami pratiti ljubavne parove,neće se više morati slepati graničnim policajcima da budu zajedno,kako se ono kaže voajeri, što je najjadnije Marak kao načelnik zna za sve to kao i ministar i niko ništa ne poduzima,čujem da i njima proslijede koji video parova da pogledaju.JADNO.

Kakvih parova, ne prodire kamera kroz beton i automobile, a ni životinje se ne mogu po ovoj hladnoći vani muvati.

Nije se znao najest sad ministar jadna mačko

Pajdinice, Ve.ljacka oprez !

Di je bariša čolak ovde

svi ministri policije ljubuškog redom ljudi sa falš diplomam i k tome još propali studenti
zemljo otvori se ,sve kriminal

Koga će snimati s tom kamerom???

Okle opela u MUPu.
Kako vw niste kupili.

MUP ZHŽ dobio višenamjensko vozilo i termovizijsku kameru
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari