EP HZHB zanijekala Božić!

ljubuski.info

U susret božićnim i novogodišnjim blagdanima pred EP HZHB postavljena je dekoracija 'sretni blagdani'. Primjetili su to i neki njihovi korisnici.

Zar nije sramota da Elektroprivreda na Rondou napiše 'sretni blagdani' umjesto Sretan Božić i Nova godina?

Je li EP već postupila po naputku EU da ime Božić vrijeđa ostale koji ne slave taj Božić. Zar nekome smeta evo što za Bajram po cijeloj BiH stoji 'Bajram šerif mubarek olsun', na svim ulazima i izlazima u gradove. Meni osobno ne smeta, ali bi direktor Gilja trebao ovo promijeniti, ili je već dobio naputk da ovako stavi, pita se jedan od korisnika.

Direktor Elektroprivrede HZ HB Marinko Gilja izgleda želi u EU prije svih ostalih.

Podsjetimo, nedavno su procurile interne smjernice iz tijela EU koje su poslane osoblju o korištenju raznih izraza u komunikaciji, a koje su sugerirale da se ne koristi općeniti pojam "božićni praznici" već više "praznici".

Postojanje takvog dokumenta odmah su iskoristili euroskeptici i političari krajnje desnice, najviše iz Italije, gdje je i prvi put objavljena vijest o postojanju takvih smjernica Europske komisije. Predstavljali su to kao da Europska komisija "želi zabraniti spominjanje Božića".

Europska komisija je priznala da su takve smjernice poslane, ali da je to bio tek interni dokument pripremljen na tehničkoj razini s ciljem povećanja spoznaje o inkluzivnosti u komunikaciji.

hercegovina.info

Glas naroda

Manje slova,manje struje,manje zagađenja

Ako želimo Novac i zapadne standarde onda je to neizbježno našim bivšim i sadašnjim Komunistima to uopće neće biti problem prihvatiti iz prvih klupa svoje vijere znaju oni vrlo dobro da je novac najača Religija bila i ostala kako narodu tako i njima samima sve ostalo je. Nebitno prolazno.

njih nebriga ni praznik ni blagdan samo osobni interesi oni sa svojim primanjima mogu dočekat božić a ostali građani od kojih oni primaju plaće nemaju ni božića ni praznika.

kad je direktor Jugoslaven i dragi vozd takodje ,sta drugo ocekivat

A šta bi bilo da je,ne daj Bože, direktor Bošnjak? Ili Srbin!?
Ovako,Hrvatska lisnica u hrvatskom džepu,... dalje nastavite sami.

Sve po europskim normama i zakonima pa i ovo, do malo ce bit i treci spol

U čemu je problem sa trećim spolom? Sutra ga možeš u kući imat.Priznanje nečeg što postoji od pamtivjeka ne vvidim spornim,problem,po meni,je samo to glupavo tituliranje postojećih polova.

Postoje i pedofili.I to vam je normalno.Kako je krenulo uskoro će i biti.

E moj Gilja zadija si čiviju u sanduk ove firme, nisi proša.

EP HZHB zanijekala Božić!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari