Uz podršku EU modernizirane škole u ZHŽ

ljubuski.info

Osam osnovnih i srednjih škola sa područja ZHŽ opremljeno je pametnim pločama u vrijednosti 11.500 EUR.

Projekt "YouthDrive", financiran je od Europske unije u cilju modernizacije obrazovnog sustava i omogućavanja kvalitetnog pristupa učenju.

Direktorica osnovne škole "Ivana Brlić Mažuranić" iz Humca, Danijela Planinić, čija je škola jedna od 8 u kojim je proveden projekt, kazala je kako je ulaganje u budućnost obrazovanja zapravo ulaganje u digitalizaciju nastave i nabavku suvremenih učila:
Dobili smo idealan medij koji omogućava motivaciju učenika, te usvajanje i uvježbavanje nastavnih sadržaja putem igre. Učiteljima će biti lakše prilikom predavanja, jer koristeći takvu opremu čine nastavu zanimljivijom učenicima, te brže i lakše dolaze do potrebnih informacija. Za učenike nižih razreda postoji velik broj prezentacija, kvizova i aplikacija za nastavu, koje mogu učiniti čuda u modernizaciji nastave, savladavanju gradiva i aktiviranju samih učenika u nastavi. Pored svega navedenog, omogućit će i edukaciju uposlenika škole na različitim nivoima. Radeći s ovakvom tehnologijom nadamo se popularizirati pametno korištenje interneta, informatičku povezanost i razvoj stvaralaštva među mladima, s ciljem razvoja kreativnosti grupe, kao i svakog pojedinca. Ljubav i briga za učenike od strane učitelja uvijek je slična roditeljskoj, pa tako i njima, kao i svojoj djeci, želimo kvalitet obrazovanja jednak svoj drugoj djeci koja su ravnopravna u drugim školama i sredinama,- kazala je direktorica Planinić.

Projekt "Youth Drive" provodi se u okviru IPA programa prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina - Crna Gora i financiran je od Europske unije.

Glas naroda

Mrs.. Vi i ploce dajte ljudima bolje place da zive ko ljudi. Mrs.

Živija HDZ-živio...

Na mjestu ravnateljice a nema posa za stalno još se ulizij dok profesori plaća nemaju. Ponesi kući ploču i šaraju po njoj.

Ploče su stavljene i šta sad, kako je koristit kad nema struje za pogon nastavnica, od kuće će nosit u kanti struju ;-)

Sve to toni kralj daje, lažu vas ma kakva eu da financira, hdz to financira

Znači HDZ uhljebe koji uništavaju našu budućnost i djecu poslali kući?

Modernizacija škola a stalno štrajk.

Nesto se ne uklapa.

Ne strajkaju oni zbog modernizacije vec zbog placa.

To je rade luburic donira nek se zna

Uz podršku EU modernizirane škole u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari