Superznalac stigao u Hercegovinu

ljubuski.info

Superznalac je priča koju ćete zajedno s Vašim djetetom svima pričati jer se ovdje uči po metodama koje djeca na ovim prostorima nisu mogla nigdje vidjeti ni čuti. Ovdje se kroz igru dolazi do saznanja koja ostaju trajno zabilježena u malim mozgovima koji se razvijaju nevjerojatnom brzinom. Od sada ćete imati mogućnost pružiti djeci svjetski program koji se primjenjuje u brojnim državama svijeta ili ih ostaviti u obrazovnom sustavu koji već godinama stagnira s planovima i programima koji su stari više od 40 godina.

Mi kao roditelji danas imamo problem u kojem djecu moramo "odvlačiti" od tehnologije kako bi ih bar na trenutak aktivirali da "misle svojom glavom". Suvremen način života potiče sve na pronalaženje brzih informacija putem različitih online pretraživača. Sve se to događa uz minimalno korištenje mozga.

To nikako ne znači da su naša djeca manje sposobna za pun intelektualni razvoj.
Sva djeca rođena su s neograničenim potencijalom svog uma, pitanje je samo hoće li se ta prilika iskoristiti ili će se trajno propustiti.

Programi za djecu koja pomjeraju granice

Mentalna aritmetika je sposobnost računanja bez korištenja olovke i papira, kalkulatora ili nekog drugog tehničkog pomagala. Za početak djeca koriste abakus, a poslije uspijevaju zadatke rješavati mentalno. Ovu sposobnost je moguće razviti samo kod djece u periodu od 4 do 12 godina.

Pored nevjerojatnih brzina računanja, poboljšava se i način na koje vaše dijete sluša i vidi, obrađuje i razumje informacije, zamišlja i stvara određene predstave, prepoznaje detalje, rješava probleme, reagira, a ono što je još jedna od znanstveno dokazanih koristi mentalne aritmetike je povećanje inteligencije koju obično zovemo IQ.

U ovoj školi djeca uče kroz igru, a u igri nema stresa. Gdje nema stresa, zdravlje caruje!

Oslanjajući se na gore navedeno, važno je napomenuti kako se sve to može postići kod djece koja su zdrava bez obzira imaju li potencijal za matematiku ili ne.

Ove dvije učenice, škole mentalne aritmetike u Posušju, promatraju ekran na kojem se emitiraju brojevi u nizu. One računaju u svojoj glavi praveći, pri tom, specifične pokrete prstima. Možda je onda baš ovo zgodan trenutak da saznate da je ovo prosječan test nakon samo 2 mjeseca pohađanja škole Superznalac.

Polaznici škole mentalne aritmetike inače računaju i znatno složenije matematičke operacije te pri većim brzinama.

Izazivamo vas da i vi probate isto, BEZ digitrona, papira ili olovke.
Impresivno, zar ne?

I da, i vaše dijete može ovo! Znanstvena istraživanja su pokazala da je IQ djece koja su aktivna u mentalnoj aritmetici za 7.11 bodova veći od djece koja se nisu sretala sa mentalnom aritmetikom.

Osim mentalne aritmetike, jedina smo škola na ovim prostorima koja se služi znanjem vedske matematike te različitim formulama koje povećavaju kapacitet memoriranja naših polaznika.

Naša Lara za nekoliko minuta uspjela je upamtiti niz od 51 broja. Jasno je da će joj ovo znanje i metoda koristiti pri učenju školskog gradiva.

Najboljim superznalcima će biti omogućen odlazak na državna i svjetska natjecanja mentalne aritmetike.
Zar to nije fenomenalno?!

U toku su prijave za dvogodišnji program mentalne aritmetike u Mostaru, Širokom Brijegu i Ljubuškom, kao i drugi upisni krug u Posušju i Grudama te traju do 15.1.2022.

Do svih informacija možete doći putem web stranice: superznalac.com i instagram profila:

https://www.instagram.com/superznalac_mostar/ https://www.instagram.com/superznalac_siroki/ https://www.instagram.com/superznalac_ljubuski/
https://www.instagram.com/superznalac_posusje/
https://www.instagram.com/superznalac_grude/

porukom ili pozivom na broj 063/ 440 476 ili putem facebooka

Glas naroda

Samo da upitam :::::Kad će dječji doplatak u ŽZH???????

Djeciji doplatak??

Diploma se kupi,zašto bi ae mučilo dite?!

Ovakoo su vaktile jastuke prodavali pa zvali na "besplatan" ručak!
De dragi Tiho izbaci nam cjene koliko ovo košta da se ne blamira narod bezveze po mostaru

Ima li fiskalnih racuna u tom kakoseveczove?

Fiskalni racuni obavezno.

Nije ovo ni slicno.

Izgleda interesantno.

Imaju na Širokom Brijegu dvije zgrade. Na jednoj piše "Nikad nije kasno." a preko puta nje na drugoj piše "Nikome nije jasno." Toliko o ovome "superznalcu."

Čuli super znalac,
Kakav li je to znalac.

Nešto novo u nase jadno selo Ljubuski!

Superznalac stigao u Hercegovinu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari