Poljoprivrednici traže veće poticaje

ljubuski.info

Udruga poljoprivrednika Federacije BiH traži od Federalne vlade, u proračunu za 2022. godinu, značajno povećanje izdvajanja za poljoprivredu.

Tražimo i zahtijevamo da se izdvajanja za poljoprivredu uvećaju najmanje u iznosu od 150 milijuna KM. Nadamo se da će se naš zahtjev uvažiti jer u protivnom će se dogoditi da se veliki broj proizvodnji ugasi. Gašenjem proizvodnji bi se ostalo i bez ovo malo domaćeg što imamo, došlo bi do velikog broja gašenja tvrtki i obrta koji zapošljavaju veliki broj radnika. Zahtijevamo da se sačuva domaća poljoprivredna proizvodnja i radna mjesta koja se mogu udvostručiti - priopćila je Udruga poljoprivrednika FBiH.

Navode kako je iza nas još jedna teška godina u poljoprivrednoj proizvodnji, koja je obilježena visokim cijenama stočne hrane, velikim poskupljenjem sjemenskog materijala, mineralnog đubriva, goriva, maziva i svega onoga što ulazi u primarnu poljoprivrednu proizvodnju.

Glas naroda

Poticaj to je kriminal! Kome se daje?! Političarima ili radnicima? Škegro vinarija,nagrdio je Gradinu i zato dobio poticaj?! Veliki smo mi looopovi i krrriminalci.

Živila KPH,živio drug dobročinitelj!!! Znači Korumpirana Partija Hercegovine

Poljoprivrednici traže veće poticaje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari