U četvrtak radionica o promociji lokalnih proizvoda

ljubuski.info

Radionica "Agropoduzetništvo u Zapadnohercegovačkoj županiji" bit će održana u četvrtak, 2. prosinca, u Širokom Brijegu, u prostorijama Gradske vijećnice s početkom u 9 sati.

Organizatori su kazali kako ovim radionicama žele unaprijediti ne samo marketing nego i promociju lokalnih i tradicionalnih proizvoda u Hercegovini, u cilju boljeg pozicioniranja na tržištu, veće prepoznatljivosti i poboljšanja kvalitete turističke i agroturističke ponude.

Radionice su namijenjene registriranim i neregistriranim proizvođačima lokalnih proizvoda, obiteljskim farmama te proizvođačima lokalnih suvenira ili tradicionalnih proizvoda. Cilj je otvoriti razgovore o mogućnostima i načinima razvoja turističkih iskustava temeljenih na konkretnim proizvodima i analizirati nekoliko primjera na tu temu.

Radionica se organizira u suradnji i uz podršku USAID Turizam projekta koji je prepoznao prijedlog, ideju i posvećenost Ureda Vlade Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) za europske integracije da podrži poljoprivredna i druga gospodarstva u poboljšanju postojeće ponude i njene bolje integracije u turistički lanac vrijednosti, priopćeno je iz Vlade ZHŽ-a.

U prvom dijelu radionice nazočnima će se obratiti predstavnici Vlade ZHŽ-a i Širokoga Brijega, nakon čega je predviđeno predstavljanje digitalne tržnice kao platforme za spajanje proizvođača s tržištem. Nazočni će nakon toga biti informirani o Turizam projektu, ciljevima projekta i alatima podrške.

Na radionici će biti predstavljene prezentacije o razvoju novih proizvoda, analizi i registraciji proizvoda, važnosti marketinga, kreiranju brenda, certificiranju, te poboljšanju pakiranja, unaprjeđenju dizajna i komunikacije proizvoda.

U drugom dijelu radionice nazočnima će biti prezentirani način povezivanja i razvoja kanala distribucije, promocija proizvoda s fokusom na rješenja ostvariva s malim proračunom, razvoj promo materijala, uvezivanje i integracija s lancem vrijednosti u turizmu.

Glas naroda

Oće li ono Torino mule džemove svoje izlagat aaa...

Je li govori li iko išta za Torino mule, šta je s đemom aa...

U četvrtak radionica o promociji lokalnih proizvoda
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari