Puna podrška prosvjetnim djelatnicima

ljubuski.info

U Zapadnohercegovačkoj Županiji je, od srijede, u tijeku opći štrajk u svim srednjim školama.

Ovime želimo izjaviti da pružamo punu podršku štrajku, te smatramo da je obrazovanje ključ svega i nužno je da čim prije Vlada Zapadnohercegovačke Županije sjedne s predstavnicima Sindikata, te da se dođe do kvalitetnih rješenja oko potpisivanja Kolektivnoga ugovora i naravno povećanja plaće koji prosvjetni djelatnici traže.

Znamo da je jedan od najvažnijih stupova jednog društva obrazovanje, ne možemo imati kvalitetno obrazovanje, ako nemamo zadovoljne djelatnike.

Vjerujemo da će se čim prije naći zajedničke riječi predstavnika sindikata i Vlade ZHŽ, te riješiti potpisivanje kolektivnog ugovora, kao i ispunjenje ostalih zahtjeva, stoji u priopćenju HSP dr. Ante Starčević.

HSP dr. Ante Starčević

Glas naroda

Ajde Toni i Ćosić odrišite više kesu. Otišli troškovi života samo u zadnjih godinu dana za 5%-6%. U zadnjih 20 godina za 100%.
Plaće nisu to pratile.

Jesi naso ko ce ti pomoc. Jad i cemer.

Morete sad bacit crvenu knjižicu nema više para.

Di je bivši precjednik precjedništva sindikata štrajkaša dugokosi s čuperkom??? Ma samo pitam zbog farizeja i rimljana stalno pitaju za njega.

Manje zderanja u jure ,i bagica ,sa karjolom ce vas vas vozat ,kolko trosite

uhljebi štrajkaju čudo veliko ,jeli to moguće

Kvalitetno skolovanje u Bih ,gdje pobogu?!

Roditelji salju dicu u skolu samo da im ne smetaju po kuci ,a I sami ne vjeruju da ce nakon dugih 13 godina skolovanja biti nesto od te dice. Umjesto u srednju nek djeca uce tih par godina programiranje I njemacki jezik, skole su gubljenje vremena, boli tih profesora cosak sta ce biti s njima ,a malo I'm para. Satnica I'm [ * neprimjereno * ]a isto ,umore se vise nego ovi na bausteli.

Profesori ne planiraju društveni progres,već izvode nastavu,A Vi nadobudni komentatori izvolite napravit kurikul,učinite bar jedan korak.

Profesori su pdabrani uhljebi kojima slabo medi a u njemacku im se ne ide no dica ce im ic na bauszele knnma sigurno-ima ljudi koji mogu dicu ucit gratis idite doma uhljebi

Puna podrška prosvjetnim djelatnicima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari