Ivan Bebek održao tribinu u Ljubuškom

ljubuski.info

Na poziv predsjednika Udruge nogometnih sudaca Zapadnohercegovačke županije Gorana Paradžika u Ljubuškom je javnu tribinu održao poznati hrvatski nogometni sudac Ivan Bebek.

Iako još relativno mlad (ima 44.godine) iza Bebeka je veliko iskustvo, kako na domaćim travnjacima tako na europskim terenima. U Hrvatskoj Prvu nogometnu ligu sudi već dvadeIset i jednu godinu, a čak 295 puta bio je glavni sudac. Osamnaest godina ima međunarodnu licencu, a šesnaest puta sudio je Ligu prvaka.

Na tribini u hotelu Bigeste govorio je o glavnim karakteristikama i kriterijima koje bi svaki sudac trebao imati ako želi postići cilj. Bilo je zanimljivo slušati predavanje suca koji je prošao i "sito i rešeto", o naporima koje treba uložiti da bi se postao kvalitetan sudac, od tjelesne pripreme, praćenja aktualnih događanja, pa sve do psihološke pripreme.

Nakon izlaganja u kojem je sažeto rekao sve što je mislio da treba reći bilo je nekoliko aktualnih i zanimljivih pitanja na koje je spremno odgovorio. Prisutni su bili suci iz, ponajprije ZHŽ-e, ali i iz cijele BiH jer je među njima bilo i onih koji su "potegnuli" iz Srednje Bosne, a bilo je i nogometnih stručnjaka i djelatnika koji su željeli čuti što poznati sudac ima reći.

Gostovanje ovog suca, inače Ljubušaka iz Veljaka, imalo je svrhu osnažiti projekt "Postani nogometni sudac" koji se provodi u Županiji i cijeloj Bosni i Hercegovini. Organizator je bila Udruga nogometnih sudaca ZHŽ-e, a pokrovitelj Ministarstvo financija ZHŽ-e.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Obuka za uzimanje mita.

Ha,ha,ha

Je li bio i onaj iz C.Grma?

Lud, zbunjen, normalan...

Koju je tribinu održao , onu na Sportskom ili na Babovcu.... jeli barem jednu okrecio jednom rukom?!

Nek je naše ministarstvo finansija sponzoriralo ovog lika kojeg je HNS stavio sa strane. U najmanju ruku gaf

Toooooo Bebekkkkk svi smo uz tebe jer si posten,a ovi su svi ljubomorni na tebe.Pozzzz od Veljacana I najaci smoooooooo u svemu.Tkomu smeta nek pati.Volimo teeeeeee

Pa o cemu je on drzao govor da mi je znati,kako uzet mito,kako biti clan kriminalne organizacije,kako se ponasa hobotnica kad joj glavu uklonite,sto raditi kad vam zabrane suditi??

Ovo je promocija ovog Paradžika koji je i gori od ovog Bebeka, pa oni i danas govore da je Mamić kralj
Uglavnom sramota što radi ambicija bez pameti

Taće oni.. Seljaci.. Majstori smo popljuvati nekoga..

Ajde jajdukovci ne cvilite više

Ivan Bebek održao tribinu u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari