Mate Grbavac gost "Književne srijede" u Mostaru

ljubuski.info

U Otvorenoj čitaonici Društva hrvatskih književnika Herceg- Bosne (DHKHB) u srijedu, 6. listopada, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u 12 sati bit će predstavljeno stvaralaštvo književnika Mate Grbavca.

Tom prigodom o književnom djelu govorit će književnica Blanka Kraljević, a voditelj programa bit će književnik Ivan Sivrić.

Mate Grbavac (Hardomilje Ljubuški 1947.) do sada je objavio 5 zbirki pjesama (Na vratima knjige, Noćna svjetiljka, Radosna zvona, Žedni putnik i Nemir tišine), roman za djecu Pepine čudesne zgode, roman za puno punoljetne Svijetla strana sunca i povijesni roman Zemlja Hercegova. Pjesme su mu prevođene na engleski, talijanski i albanski jezik. Do sada je napisao preko 45 recenzija književnih djela, a broj lektoriranih knjiga, publikacija, kataloga i putopisa je daleko veći. Trenutno radi na Ljubuškom pjesničkom zborniku, a za tisak je već pripremljena knjiga Poetska slikovnica, priopćili su iz DHKHB.

Glas naroda

Jedan od rijetkih koji se trudi na polju kulture bez osobnih interesa

Jedan i jedini koji nešto pokušava na kulturnom polju.... ali toliko [ * neprimjereno * ]a oko našeg profesora da je to Donkihetovska borba u kojoj on ne popusta, profesore kapa do poda!!!

Mate Grbavac gost "Književne srijede" u Mostaru
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari