Večer s pjesnicima iz Širokog, Mostara, Rame, Ljubuškog, Posušja i Imotskoga

ljubuski.info

Posljednji od četiri književna susreta ovogodišnje manifestacije "Književna večer s književnicima s područja Zapadnohercegovačke županije", u organizaciji knjižnica ove županije, upriličena je u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu.

Na ovoj lijepoj književnoj večeri svoje su književne uratke predstavili Ilija Fotić iza Rame, Zvonimir Mikulić iz Mostara, Mate Grbavac iz Ljubuškog, Ante Jukić Valiniz Posušja, Marko Čuljak iz Imotskog, Filip Pešorda, student Sveučilišta u Mostaru, te Grgo Mikulić, Blanka Kraljević, Marija Lovrić, Renata Naletilić i Sanijela Matković iz Širokog Brijega.

Ilija Folić predstavio se pjesmama "Odabrane duše" i "Susret na Gori", Zvonimir Mikulić čitao je vlastite stihove pjesama "Samo bih pisao" i "Panta rei", a Mate Grbavac pročitao je svoje poetske uratke "Utopljen u jeseni" i "Svatko ima svoje". Nazočnima je svoje stihove pjesama "Ljubav" i "Velika Gospa Posuška" govorio Ante Jukić Vulin, Marko Čuljak nastupio je sa svojim pjesničkim ostvarenjima "Plave oči" i "Sikira", dok se Grgo Mikulić predstavio svojim pjesmama "Bez duha mojega što tijelo je moje" i "Ravnjak". Blanka Kraljević govorila je stihove svojih pjesama "Brijeg i ja" i "Putovi i stranputice", Marija Lovrić predstavila se pjesmom "Tango za kraj", a Sanijela Matković završila je ovu poetsku večer svojim pjesničkim uratkom "Kamena krila".

Program je vodila Mirela Lovrić koja se zahvalila djelatnicima širokobriješke Narodne knjižnice na organizaciji ove lijepe književne večeri kojom je završena manifestacija "Književna večer s književnicima s područja ZHŽ".

Večernji lkst

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari