Nastaviti financijski podupirati sve aktivnosti Caritasa

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović u pratnji Nevenka Hercega i Zdenka Ćosića, predsjednika Vlada Hercegovačko-neretvanske županije i Zapadnohercegovačke županije, danas su u Mostaru posjetili Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan i razgovarali s ravnateljem don Željkom Majićem.

Don. Majić je predstavio i upoznao sugovornike s radom i planovima Caritasa i karitativnih ustanova koje svakodnevno pružaju pomoć ljudima u potrebi. Posebno je istaknuo cjelokupni bogati karitativni rad na području hercegovačkih biskupija, napomenuvši, kako je rad Ustanova omogućen zahvaljujući financijskoj pomoći inozemnih i domaćih dobročinitelja.

Također, razgovarano je o financiranju i održavanju ukupnog sustava Caritasovih ustanova i projekata, o radu Rehabilitacijskog centra za osobe s posebnim potrebama "Sveta Obitelj" u Mostaru, Doma za stare i iznemogle osobe s hospicijem "Betanija" u Čapljini kao i ustanove dječji vrtić.

Na kraju susreta predsjednik Čović, Herceg i Ćosić svjesni potreba Caritasovih ustanova, ističući njihov značaj, kazali su kako će nastaviti financijski podupirati projekte i sve aktivnosti Caritasa hercegovačkih biskupija, sukladno raspoloživim mogućnostima.

HDZ BiH

Glas naroda

Do sada sam mislio da je Caritas apolitična crkvena ustanova evo sada vidim da je i to pod kapom kradezea.

Di god ima hrane ovi su tu

Sinovi i prosjaci e moj ,šunje

Rodila majka lafčine

Dabogda svoj trojici obitelj završila u Caritasu

HDZ je gospodar života i smrti,pa dok raje traje,jadni narode ko te vodi u propast

odkud crkva i udba zajedno,prokletstvo,koliko je pratara ispovidalo za udbu za vrime tite ,sačuvaj bože da je iko osta živ ko nije bio komunjara

Možda je slabiji od lava i tigra,
ali vuka nikada nećete vidjeti da pleše
u HDZ cirkusu kao lavovi i tigrice.

Ne povezuj fratre s Udbom. Majić nije fratar nego je jedan od najvećih progonitelja fratara. Gruđanin koji mrzi Grude više od ičega jer se Grude bore za fratre. Sad ga je još Palić razriješio sa svih funkcija, i službeno s mjesta šefa kurije u Hercegovini i zato se okružuje ovom političkom ekipom nadajući se da će ga ovi veseljaci nekako spasiti, a ovi ne znaju kako da sebe spase jer je svaki na svoj način zaglibio.

Vidi brke kako ljetuje na moru u svome stanu ustedio od plaće pa uzeo stančinu eee jadna sirotinjo vi ste mu uzeli izlazeći ba izbore i tako ovim ostalima i šta se imate bunit i ljutit što nam je ovakvo stanje.

Veliki kradezeovci komunjare i udbaši sa popom u crkvenoj ustanovi, Bože ubrani, nek padne cigla ali precizno.

Nastaviti financijski podupirati sve aktivnosti Caritasa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari