Federalni inspektori se digitaliziraju

ljubuski.info

U Konjicu je u srijedu počela prva u nizu dvodnevnih radionica na temu "Ček liste i baze propisa", koju se održava u okviru realizacije USAID-ovog projekta E-uprave.

Radionice organizira Federalna uprava za inspekcijske poslove u suradnji s USAID-ovim projektom E-uprave, a na njima će federalni inspektori iz svih inspektorata Uprave aktivno raditi na pripremi revidiranih "ček listi" i baza propisa, koje će biti sastavni dio novog inspekcijskog informacijskog sustava "E-inspektor 2".

Anis Ajdinović, direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove, izrazio je zadovoljstvo sudjelovanjem u tom vrijednom projektu koji će, uvođenjem suvremenih hardverskih i softverskih rješenja, pridonijeti daljnjem unaprjeđenju djelotvornosti, odgovornosti i transparentnosti rada inspekcija u sastavu Federalne uprave za inspekcijske poslove.
Federalna uprava za inspekcijske poslove još od 2010. godine u svom svakodnevnom radu koristi elektronski sustav upravljanja poslovnim procesima "E-inspektor", u kojem smo do sad vodili i pohranili više od 200.000 predmeta s pratećom dokumentacijom. S USAID-ovim projektom E-uprave, naš "E-inspektor" ide u zasluženu mirovinu a očekujemo da će novi sustav "E-inspektor 2", osim bržeg i djelotvornnijeg upravljanja poslovnim procesima, donijeti i nove digitalne analitičke sposobnosti, koje će uveliko pomoći u procjeni rizika i u ukupnom planiranju i obavljanju inspekcijskih nadzora u svim oblastima rada. Sretni smo što će ovaj projekt nadograditi naš Sustav upravanja graničnim inspekcijama (BIMS), koji je od uspostave donio značajna unaprjeđenja u smislu efikasnosti i ekonomičnosti inspekcijskog nadzora u prekograničnom prometu roba, izjavio je direktor Ajdinović.

Glas naroda

Sada kad dajes mito ,možes provuci karticu od banke ,onda ih na rucak vodit

U nas ce to za 10 godina

ako se digitaliziraju ko općina,zdravstveno ,carina i svi ostali onda je to dobro jer svako malo će bit da im je pao sustav.

Federalni inspektori se digitaliziraju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari