Realizirana nabavka sterilizatora za potrebe ljubuškog Hospicija

ljubuski.info

U sklopu projekta prekogranične suradnje iz programa Interreg IPA CBC Croatia-Bosnia and Herzegovina-Montenegro - IMPHACT u Dom zdravlja Ljubuški, točnije u Centar za palijativnu skrb - Hospicij božanskog milosrđa je izvršena isporuka sterilizatora.

Nakon provedene procedure javne nabavke po PRAG procedurama, najpovoljniji ponuditelj je bila tvrtka Adrialine d.o.o. iz Banja Luke, a vrijednost sterilizatora je 2.450 KM bez PDV-a.

Kako smo i ranije izvještavali, Dom zdravlja Ljubuški uspješno i u ostavljenim rokovima, izvršava sve planirane aktivnosti u sklopu ovoga projekta prekogranične suradnje. Osim nabavke medicinske opreme, u sljedećem razdoblju nam predstoji sastanak projektnih partnera u Podgorici, organizacija edukativnih radionica za ciljane skupine (soc. radnike i članove obitelji palijativnih bolesnika) i prezentacija projektnih aktivnosti predstavnicima nevladinih organizacija te predstavnicma vlasti na lokalnoj i područnoj razini, naveli su iz Doma zdravlja Ljubuški.

Uprava Doma zdravlja Ljubuški

Glas naroda

čovićevim udbašima važniji hospicij nego rodilište...da ljubušanke rađaju mostarce

marijana i landeka na slici, neznas ko je veci radnik... jel vas stid?

Imala sam čast raditi sa dr Landekom jedan jako vrijedan i sposoban doktor a nije se rodio ko je svjetu ugodio

Dajte dotičnoj još posla, vijeca i odbora malo joj je ovo što ima

Zasto ne,obuj se ti u njene cipele pa cemo vidit bil opet ista rekla ?Nego suti i gledaj svoja posla .

I koji plac na starom hardomilju

I to bojnik HOS a bio uz Canu dok nije dobio mirovinu pa uteko od punca Cane i posvjetio se crkvi a štaceš Darijo ce to riješit kso i svog brata aluminij pa sad Central osiguranje mogu ovi fratri šta hoce dok je narod blesav živio HDZ i njegovi đaci Titova djeca

Ova gospodja je sinonim za "uspjeh" u ovakvom drustvu kakvo je nase. Zena je preko jedne politicke opcije dobila posao s regularno zavrsenom osnovnom skolom. Ubrzo kako se mjenjala vlast presla u drugu. U medjuvremenu je sve skole pozavrsavala sto se mogu pozavrsavati. Sve improvizacija, manipulacija... Kostat ce nas sve ovo, a vec kosta. Doduse nije jedina.

maloumni neradnici i iskompleksirani [ * neprimjereno * ]i, to ste vi.
kako vas nije stid pricat protiv gospodje marijane??? provedite jedan dan s njom, radite sta ona radi, pomozite koliko ona pomogne umirucim i bolesnim, pa onda pricajte. jedan jedini dan samo, a ne svaki dan, kao ona. tko god je imao osobni susret s njom svi su odusevljeni njenom ljubaznosti, nikad nijedan poziv nije odbila.
jadnici jadni kako vas stid nije, 90% vas komentatora na ovom portalu su rak rana drustva i vi ste najveci neradnicki otpad koji samo vrije od muke i prica o drugima i protiv drugih kako bi bar malo u svojoj glavi umanjili svoj neuspjeh. svako vam je u zivotu kriv osim vas sami. jadni ne bili [ * neprimjereno * ] jedna

Ne pametuj. Pise se " od vas samih". I sta ti znas tko je kome kriv i zasto. I odakle ti pravo nazivati ljude maloumnim? Sta bi sad trebali svi - zastidjeti se?

Realizirana nabavka sterilizatora za potrebe ljubuškog Hospicija
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari