Održana sedma Ljubuška biciklijada

ljubuski.info

Sedma Ljubuška biciklijada koja se vozila jučer od središta grada do vodopada Kravica okupila je još jednom biciklističke profesionalce i amatere, ali i turiste koji su se zatekli u Ljubuškom.

Prijavilo se oko 120 biciklističkih rekreativaca i biciklista Biciklističkog kluba "Ljubuški" i drugih prijateljskih klubova, neki su se, nakon dolaska na Kravicu, odlučili i okupati pod vodopadom, a organizatori su za sve sudionike osigurali i besplatan ručak na glavnom gradskom trgu.
Zadovoljni smo odazivom, službeno je 120 biciklista sudjelovalo u biciklijadi i zahvaljujemo se ekipi iz Ureda Vlade ŽZH za Europske integracije, Ivanu Jurilju i Ani Soldo koji su nam pomogli organizirati ovaj događaj, rekao je, nakon manifestacije, Josip Ramljak, tajnik biciklističkog kluba Ljubuški.

Biciklijada je zamišljena kao rekreativna vožnja, a organizirana je sa ciljem promoviranja cikloturističke ponude Hercegovine i njenih turističkih kapaciteta, posebno prirodnih i kulturnih ljepota grada Ljubuškog.
Mi kao klub sve više prepoznajemo vrijednost cikloturizma, pa smo tako danas odveli ekipu na Kravicu, dio ture je išao uz Trebižat, vozilo se desnom stranom Trebižata, od Žabara do same Kravice i svi koje sam pitao su bili stvarno oduševljeni rutom, dodao je Ramljak.

Među onima koji su se prijavili na ovaj događaj bio je i par iz Belgije, a oni su nakon biciklijade podijelili svoje dojmove za Radio Ljubuški.
Bilo je zaista lijepo, svi su bili nasmiješeni, uvijek spremni pomoći. Vidjeli smo najstariji muzej ovdje, kulu na brdu, a na kraju smo završili na vodopadu Kravica gdje smo se i okupali. Bio je ovo zaista lijep dan, rekli su nam.

Biciklijada je održana u okviru projekta prekogranične suradnje "Biciklističke rute za unapređenje prirodne i kulturne baštine Hercegovine i Crne Gore - Cycling Rural", financiranog od strane Europske unije.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Ovaj par iz belgije te na Pozdravu ljeta, te na biciklijadi...ima li još otih turista iđe?Šalam se, simpatično je to sve.

Jes vala nek ih bit će oni još na outdoor maraton advent oktoberfest itd.

koliko je bilo Bosnjaka muslimana iz Ljubuskog na ovoj manifestaciji i koje su vjeroispovijesti ovi iz Belgije - zanimalo bih mene ...

Ko te pita jesi li Hrvat, musliman ili ... ako voliš voziti biciklo, kupi biciklo i sudjeluj na biciklijadi.
Samo pedalaj brate.

Stvarno ja ne vjerujem da netko ovo ozbiljno pita. Koga briga, ako si vanzemaljac a da ti se vrtit točkove samo vozaj. Ili trči, ili leti ili igraj lopte, sviraj, pjevaj..

...skoči u čatrnju ako ozbiljno pitaš i rješi nas muka...

Ako je Baciklo- Rog i Zelene
-Metalik boje.100%Bošnjak (iz Predgrađa)
Hahhhaaaha

Bilo je nekoliko Bošnjaka sa Ligata i iz Pregradja samo sto nisu muslimani.

Bio sam ja.

Održana sedma Ljubuška biciklijada
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari