Započelo održavanje okruglih stolova u ZHŽ o zaštiti okoliša

ljubuski.info

Na području ZHŽ započelo je održavanje Okruglih stolova u sklopu projekta "Youth Drive".

Na događajima se potpisuju Sporazumi sa svim dionicima o razumijevanju i podršci u provođenjima politika i održivosti projekta "YOUth Drive", a nazočni su svi relevantni dionici koji su aktivno sudjelovali kroz čitav proces provedbe aktivnosti projekta vezanih za zaštitu okoliša.

Kvalitetnom suradnjom svih relevantnih dionika iz različitih sektora, stvorio se čvrst temelj koji doprinosti jačanju umrežavanja, a što je rezultiralo kvalitetnijom i ažurnijom brigom za okoliš. Stoga, aktivnosti poput ovih će biti od velikog značaja na putu ka ostvarivanju zadanih ciljeva projekta, a na kraju i ciljeva lokalne zajednice Zapadnogercehovačke županije glede zaštite okoliša.

Ovakvi događaji su se pokazali kao vrlo bitni za podizanje svijesti, te uključenost lokalne zajednice koja će biti ključna u budućnosti za borbu i očuvanje okoliša. Aktivna uključenost svih dionika u sudjelovanju kreiranja održivog sustava zaštite okoliša je jedan od ciljeva projekta "Youth Drive".

Ovakvi i slični projekti, uz potporu Europske unije, čine veliki iskorak prema jačanju i uvezivanju svih sektora u cilju kvalitetnog i konkretnog djelovanja u akcijama zaštite okoliša, te stvaraju jednog novog prostor za zajedničko djelovanje i doprinost održivom razvoju Županije.

Na službenoj stranici projekta "Naša priroda", lokalnoj zajednici i pojedincima je omogućeno pratiti sve novosti vezane za projekt, kao i aktivno uključenje u pitanja rješavanja okolišnih problema.

U cilju podizanja svijesti kod mladih o pravilnom zbrinjavanju otpada i zaštiti okoliša u prekograničnom području Crne Gore i BiH (Zapadnohercegovačka županije i Bokokotorski zaljev), projekt "Youth drive" s preko 230.000 eura financira Europska unija, a provode ga partneri na projektu, nevladine organizacije "Udruga za razvoj, okoliš i kulturu EKO ZH" iz Širokog Brijega (BiH) kao nositelj projekta, i "Naša akcija", sa sjedištem u Kotoru (CG), priopćeno je.

Glas naroda

ovo nije okrugli stol ali ako su tu oni uhljebi neradnički koje plaćamo da nam štite okoliš,njima je sve okruglo

Očistite bajer,pokosite,stavite klupe i rasvjetu.Nemojte čekati da Vam to Austrija ponovo napravi Bajer.Radite nešto.Dobili ste izbore a sad da vidimo rezultat.

Ovo je u stol a za njime side navrnuti HDZkani.Ne vidim Mlađana Bebeka ministra turizma LJUbuškog čiji cili turizam piša u riku trebižat a oni privatno pare beru
nema kanalizacije nema prečistača ,nema razdvajanja oborinskih i fekalnih voda
nema obrade taloga i korištenja taloga na prečistačim u gospodarske svrhe
samo uhljebi šaluju maglu ko Barbika padajuće deke
sve su to zgubidani partije koji valjaju engleske benastoće koje ni prevest ne znaju,valjaju ga nepismenom narodu,pismene su oćerali
koliko općinu ljubuški koštaju samo uhljebi misečno novaca,neznam broj za općinu no znam da odprilike 300 uhljebina ima samo u Veljacim selu u kojem omrkneš a ne osvaneš

Covjek je akademski obrazovan mislim na Bebeka,ne vidim razlog zasto ne bi bio na nekoj od funkcija jer nije kupio diplomu vec je istu dobio radom.a ovi sto pisu bi podhitno trebali potraziti pomoc strucne osobe jer ljubomora unistava covjeka i jako lose utjece na zdravlje.

Culi dezerteri pa covjek je znaci s 4 godine trebao ici u rat ne pricajte gluposti..87 godiste..

Započelo održavanje okruglih stolova u ZHŽ o zaštiti okoliša
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari