Trojac osumnjičen za razbojstvo

ljubuski.info

Poduzimajući više operativnih mjera i radnji policijski službenici PU Ljubuški radeći na rasvjetljavanju kaznenog djela "Razbojstva" iz članka 289. KZ F BiH počinjenog dana 13.06.2013. godine na štetu salona za zabavu "AS" u Ulici S.Radić u Ljubuškom, došli su do saznanja o mogućim počiniteljima ovog kaznenog djela.

Dugotrajnim operativnim radom policijski službenici PU Ljubuški su došli do pouzdanih saznanja da bi se u vezu kao počinitelji predmetnog kaznenog djela mogli dovesti osobe M.B. (33) iz Ljubuškog, R.B. (34) iz Mostara, i M.M. (31) iz Mostara.

Provedenom kriminalističkom obradom od strane policijskih službenika PU Ljubuški je utvrđeno kako postoje osnove sumnje da su naprijed navedeno kazneno djelo počinile osobe M.B. (33) iz Ljubuškog, R.B. (34) iz Mostara, i M.M. (31) iz Mostara.

Po kompletiranju predmeta biti će podneseno Izvješće o počinjenom KD Razbojništvo iz članka 289. KZ F BiH i KD Organizirani kriminal iz članka 342. KZ F BiH Županijskom tužiteljstvu ZHŽ u Širokom Brijegu.

MUP ZHŽ

Glas naroda

Čupat ce to bratisa sredit ce se

Jesu ikog osudili izsta ??

Sudovi ne sude kriminalce i prevarante policija nešto i radi

Sramota tuzitelja i sudaca ,kako ,je obitelji Nikole kad ovo prozivljava ,lazni alibi ,prica po gradu sve sredjeno ,ljudi leže kad ukradu metar drva samo fup ovo moze rj

Boljeg momka od Marka nisam upoznala. Al ljudima dosadno pa moraju pisati.Al neda se Marko... sve će on to sa osmjehom da zavrsi.
Fališ❤

Maticu spavas li mirno.. Nezz tko te u mup zaposli
djeca mu u rikverc hodala sta si ljudima zla nanio..
Tit tak tik tak..❤️

Koji Matić u mupu radi, šta ti je učinia da tsako govoriš?
Nemoj samo nečiju djecu spominjati ona nisu kriva šta su im takvi roditelji.

Sramota sudaca i tuzitelja sramite se zašto primate placu

Mate Bulić,Ranko Boban i Mitar Mirić.Pih..

Marko...Volim te...❤

I ja tebe ❤️

Ne ovoliko kao ja tebe...ne mogu bez tebe.
❤❤❤

Dobro je Zelje dosadna si
Ohani

Ostavi mi broj da se cujemo

Komentari po ovim glupim portalima su i unistili njegov zivot, da li shvatate sta radite dok pisete. Da li je on mogao krenuti ispocetka posteno i bez kriminala. Nije, jer nije imao podrsku. Svi ste ga osudili i nije imao izbora. Zamislite kako je njemu bilo citati sve komentare. Da li je mogao krenuti ispocetka?Nije u ovako zaostaloj sredini. Nije mogao... Ne poznajete ga, ne znate koliko mu malo treba da bude sretan, ne dozvoljavate mu da vam se priblizi. A on sve i da zeli da zapocne novi zivot ne moze.
Zapitajte se!!! Ko ste vi da sudite . Ima jedan koji vidi sve. ❤

je eto portali su ga natrali da pljačka, kamatari, vara i sve ostalo to ne polazi iz kuće nego iz portala!

Tebe opljackao? Tebi uzimao kamatu? Tebe prevario? Ako nisi 100% siguran u nesto ne daji sebi za pravo da osudjujes.Pa da je sve to tako do sada bi sigurno lezao u zatvoru. Nasao bi se neki dokaz da lezi.

ja sam 100 posto siguran i dva miliona posto siguran još pogotovo sad kad mu je zafalilo para rdi sudova i prekršaja vara po redu ali nebitno džaba nam sve kad nam je ovakva država koja živi i hrani se od ovakvih pa im ne smije ništa! ali brzo će i njemu otkucat još malo dok izdaje/druka ljude policiji puštaju ga ali nije ni to vječno neće više imat šta pričat pa će mu bit ko Grudskim gansterima koji su bili veći od njega sto puta a sad manji od mrava tako da ti ne piši gluposti sve se zna

to su ti hrvati i vjernici HDZovci i susjedi ,sa takovim živiš pa se žališ na izbjeglice u njemačkoj a mafija i [ * neprimjereno * ] su ti susjedi,godinama

Trojac osumnjičen za razbojstvo
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari