Izvanredni uspjesi ljubuškog biciklizma

ljubuski.info

Proteklih dana oko Biciklističkog kluba Ljubuški su se događale sjajne stvari, sad kad su se slegle emocije da krenemo po redu.

Nedjelja 18.7.2021 održano je prvenstvo BiH u Xco - olimpijskom krosu. Natjecanje je održano u Trebinju u organizaciji Biciklističkog kluba "Vučji zub" Trebinje i Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine. Ovim putem čestitamo organizatorima na odlično organiziranom natjecanju i savršeno pripremljenoj stazi.

U Trebinju su klub predstavljali:

  • Mirko Luburić koji je u kategoriji Master B osvojio 3. Mjesto,
  • Marko Ereš kojem je u Master A kategoriji postolje izmaklo za dlaku te je bio odličan četvrti.
  • Petar Grgić je osvojio 2. mjesto u XC ligi amatera Hobby A kategorija.
  • Izak Primorac u jakoj konkurenciji dopedalao je do odličnog šestog mjesta u kategoriji Mlađi kadeti M,

A za kraj izvješća iz Trebinja smo ostavili našu prvakinju koja, prvi put u povijesti, donosi titulu državne prvakinje u naš klub i grad, naša Dragana Matić je u kategoriji Mlađi kadeti Ž postala prvakinja BiH u XCO-olimpijskom krosu. Još jednom čestitke svima koji su nastupili i branili boje kluba u Trebinju, a posebne čestitke Dragani na osvojenoj tituli državne prvakinje i treneru Daliboru Talaiću na odlično odrađenom poslu.

Tek što smo se vratili sa državnog, dan poslije imali smo svečano potpisivanje ugovora s Gradom Ljubuškim jer su nas prepoznali kao ozbiljnog partnera i odobrili nam sredstva iz sporta kako bi nastavili dobar posao i realizaciju novih projekata koje smo započeli u klubu.

Zahvaljujemo svim partnerima i sponzorima koji stoje uz BK Ljubuški bez vas ne bi uspijeli postići ovo, a mi imamo još puno ciljeva i projekata koje trebamo realizirati.

BK Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari