Projekti Violete idu dalje

ljubuski.info

Grudska Violeta sada paralelno radi na više projekta u Hercegovini jamčiti mnoga radna mjesta. Samo u čapljinsku Lastu uloženo je 20 milijuna eura, a u centru Gruda nići će i moderni centar, djelomično hotel, djelomično shopping centar.

U narednom razdoblju krećemo s prehrambenom industrijom i za Lastu imamo velike planove. Sami završetak radova diktira i određuje opća situacija te je ključan faktor da svi pogoni zadovoljavaju standard za proizvodnju prehrambenih proizvoda. Trenutno se svi radovi odvijaju prema planiranom rasporedu i naputcima struke. Od velikog je značaja da svi nivoi budu ispunjeni, od same organizacije, proizvodnje, tehnologije i kontrole kvalitete kako bi se započeta realizacija odvila u skladu s postavljenim ciljevima. Prvi proces selekcije zaposlenika je obavljen, trenutačno su na probnom radu. Što se tiče rokova, početak rada očekuje se do kraja ove godine. Kako bi se postigla premium linija slastica, tvornica je zahtijevala značajna ulaganja. Od izvođenja građevinskih radova - unutarnjih i vanjskih, obnove tvornice, ulaganja u održivi razvoj i visoku tehnologiju proizvodnih pogona, do maksimalnog ulaganja truda i potrebnih sredstava u istraživanje tržišta i sami razvoj novih proizvoda. Ukupna investicija će doseći oko 20 milijuna eura uloženih u opremu i infrastrukturu, potvrdili su iz Violete.

Kazali su nam i kako će izgledati novi hotel Grude.

U središtu Gruda izgradit će se moderni centar, u kojoj će u jednom dijelu biti hotel s 30 soba, a u drugom centralnom dijelu shopping centar. Sadržaj shopping centra će se sastojati od ugostiteljstva, maloprodaje, velikom ponude hrane i dječjeg sadržaja. Ovakav objekt pružat će nezaboravno iskustvo u kupovini nudeći veliki izbor brendova. Finalno arhitektonsko rješenje još nije gotovo, ali svakako će ga pratiti inovativni dizajn te vjerujemo da će biti prava atrakcija, zaključuju iz Violete.

hercegovina.info

Glas naroda

Što se tiče Laste,ili si se zaletio ili se nešto mulja.Od pritprošle godine kad sam vidio sliku di samo dvojica molera sa valjkom i četkom molerišu i to još sa nezaštićene hebebine pisao sam da nešto nije u redu.Daj Bože da ja ne budem u pravu ali vrime će pokazat.Po drugim ulaganjima se može zaključiti da nije do love.

Koliki će biti bazen u hotelu? Ako radis hotel bez bazena, badava ga radis! Mozda jos nije kasno promijeniti projekt!

Gdje je tvoj hotel sa bazenom pa tako dijelis strucne savjete

Što drugo očekivat u potrošačkom društvu, pružite im "nezaboravno iskustvo kupovine"...
Hahane bi da je riječ o luna parku, nego kupujte, kupujte još više, to je smisao života

SPC Srbin, titina budaletina u Sarajevu, Jovanović je podvalio nekakve iskopirane šare na papiru za takozvani hotel u Grudama, po jugo-komunističkom sljedu, malo radi a puno kradi, pa tako ni sam takozvani "projektant" nemože znati šta se nalazi na vlastitim papirima, a kamoli može znat šta će se napraviti niti služi li to svrsi Grudama.

A što ga sumporaš

Bekijaš

A vidi se da ste svi bili u komunistima pa se sad vadite

Bravo za Grude

Projekti Violete idu dalje
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari