Elektroprivreda od tvrtki traži suglasnost za marku na računu

ljubuski.info

Elektroprivreda HZ HB od pravnih osoba u Hercegovini traži potpisivanje izjave kako su suglasni da im se uz račun doda jedna konvertibilna marka za Televiziju Herceg-Bosne, te su uz račune poslali izjave.

Izjavljujem da sam kao korisnik električne energije na mjernom mjesstu registriranom pod šifrom kupca broj __________, koja se vodi na ime __________, na adresi __________, suglasan da mi se fakturira i naplati dobrovoljni prilog u iznosu 1 KM uz mjesečni račun za električnu energiju, a sve u cilju pomoći za neometan rad javnog sustava Radiotelevizije Herceg-Bosne. U znak prihvaćanja ovu izjavu vlastoručno potpisujem, navodi se u sadržaju izjave, koja nam je stigla od nekoliko lokalnih gospodarstvenika, a koji kažu da im ni na pamet ne pada da daju marku.

Najnoviji simbolični namet mogao bi biti marka koja je prelila čašu. Stotine nezadovoljnika komentiralo je najavu marke uz račun, te ju unaprijed odbija platiti. Inicijativa kojom se pokušavaju podgrijati krvna zrnca po mnogima je debelo promašena.

Elektroprivredi građani poručuju da odbije od računa marku pa uplati za neometan rad televizije, a ne da iz džepova građana uzima još jednu marku. Neki pak poručuju da više neće plaćati ni struju, a ne marku. Jasno je da jak i neovisan medij na hrvatskom, ili bilo kojem od tri jezika u BiH politici nije cilj. Televizija za koju narod daje marku, a politika njome upravlja, zasigurno jeste.

Marku za Televiziju na Saboru HNS-a predložio je Dragan Čović.

Prijedlog ubrzo biva okrunjen ugovorom Elektroprivrede HZ HB i spomenute televizije. Reagira ubrzo i sasvim bespotrebno SDP, premda je jasno svima, osim implementatorima marke, da Hrvati(uglavnom) nisu voljni više dati marku nikome, osobito predlagateljima.

hercegovina.info

Glas naroda

Znate ljudi koliko je to milijuna godisnje,a zasto.?
Da gledamo stozernike i nikoga vise kao da drugi ne postoje.Te da se direktorica ne sekira da jadnica ima sta trositi.Pa majku vam lopovsku doke vise.

Hrvatska nacija u BiH je prva nacija koja je uvela Dobrovoljne priloge kako bi sacuvala svoj Vlastiti identitet - izmedjuostalog s ovim cinom kako tvrde Hrvatski jezik.
Ja vjerujem posto se radi o dobrovoljnim prilozima da je ova vrhunska ideja izisla iz prosvjecenosti nasih hercegovackog "lojalnog" HDZistana i HDZovskog Klera, a Covke Cirilicni potpisnicar je to objelodanio. Jer da nije tako o kakvim bi to uspjesima mogli na Kocusi pricati s Predsjednikom.

U Njemackoj sam. Necu vise ni pausal placati
U osmom misecu agregat I lagano. Dogodine panele na solar I imam sopstvena dva izbora el energije.
Ne dam za ljubavnice uhljebske I propagandnu stranacku jednoumnu televiziju. Ni cut.

Njima najviše odgovaraju prazne kuće struja se ne troši a plaća i to treba ukinuti

Ja sam isto u Njemačkoj kuća je prazna rađe ću je zapalit nego dat marku za televiziju.

Ti si izgleda u Njemačkoj zato što ti je teško svatit i kad ti se objasni.Prilog je dobrovoljan i neboj se ostat će ti 6€ za kevap i ayran.

Imam a ne dam uhljebim. Sta nije jasno.

Pa pita li ti ko šta?

Vidiš da pita.nece marku od mene sigurno.imsn tri brojila ni sa jednog nece marko.banda lopovska

I da daš nebi uzeli

Kako ne bi uzeli kad uzinate sa budzeta I meni sa grbače od plate se odbija. Crkli bi od gladi bez nas I bez proracuna ZNA se. Mene bi bilo više stid biti krpelj.
Ne dam a znam da ste bez para pa okrenuli u svasta.

mogu dobit samo onoliko koliko košta metar konopa

Ne dam bandi ni lipe jos da im placamo da im gledamo kisele face

Da gledamo kako nas lazu obmanjuju protjeruju kradu uhlhebljuju svoje nepismene i da i jos to i placamo..nek plate sa onim silnim novcima sto su pokrali z.l.o.t.v.o.r.i.

Ali Bosnjaci imaju svoju FTV a i oni pokrali i obmanjuju a vi placate i ne bunite se?

FTV je javna televizija i u njoj rade i Hrvati a druga je stvar što je loša i samo smeće emitira

Tako je,javno rade za džamahiriju a vi plaćate i ni riči.Šta je bio problem da se Hrvatima ne ometa pokretanje kanala na hrvackom jeziku?

Ta marka ide Hdzu nikakvoj televiziji svi znamo što je hdz napravijo svom narodu protrao skoro pola milijona vlastitog naroda u tudjinu i koketira sa četnicima najvećim neprijateljem Hrvatskog naroda.

koliko su bezobrazni pozivaju proćerane da im oni uplaćuju donacije i pretplatu za privatnu kradeze propalu televiziju

Elektroprivreda od tvrtki traži suglasnost za marku na računu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari