Marka uz račun struje za RTV Herceg-Bosne ipak nije bila šala!

ljubuski.info

Premda se činilo da će to ostati na razini dosjetke jedna marka za Televiziju Herceg-Bosne ide ka svojoj realizaciji, te će vas uskoro na šalteru pitati hoćete li platiti marku više.

Mi smo potpisali sporazum s JP Elektroprivreda HZ-HB iz razloga da bi oni mogli uz svoj račun staviti tu 1 KM kao izdvojenu stavku na svom računu koja naravno ne ulazi u prihod Elektroprivrede i koja nije ni oporeziva i koja je ustvari dobrovoljni prilog koju će moći ukoliko žele svi njihovi korisnici platiti na izdvojeni račun i to bi kasnije došlo nama. Na taj način mi želimo uključiti naše šire gledateljstvo u ono što mi radimo. Održavati mehanizam jedne javne radiotelevizije, a mi imamo 19 televizijskih odašiljača, 21 radijski odašiljač, oko 50 zaposlenih, radimo mjesečno 120 emisija koje možda naši gledatelji primijete, a možda i ne, to je jedan silni mehanizam koji treba održavati, kazala je ravnateljica TV Herceg-Bosne Slavica Karačić povodom dvogodišnjice rada te medijske kuće.

 

Podsjetimo, predsjednik HDZ-a i HNS-a Dragan Čović prilikom zadnjeg zasjedanja HNS-a pozvao je na izdvajanje jedne marke za televiziju.
Jedna marka za hrvatsku obitelj ne znači puno, ali znači razvoju televizije Herceg-Bosna, rekao je Čović na zadnjem HNS-u na Bijelom Brijegu.
Dobio sam mnoštvo prijedloga s terena kako financijski ojačati RTV HB. Kroz jednu kvalitetnu suradnju s Elektroprivredom HZ HB ja mislim da se može osigurati po jedna marka od svakog potrošača za RTV HB i ja se nadam da će to zaživjeti već od 1. srpnja, kazao je Čović.

I bi kako je Čović rekao. Marinko Gilja ispred EP HZ HB je potpisao, a narod, iz čijeg se džepa traži još jedna marka, na šalteru će reći svoje. Kako čujemo bila je samo dvojba hoće li se marka oporezivati ili ne, no ne i neka moralna, je li sramota od naroda pitati marku za bilo što, osobito medije, čije je pitanje sustavno moralo biti riješeno prije 20 godina.

hercegovina.info

Glas naroda

Zar vi mislite da ce nesto sto Čović milostivi izjavi, proći ko šala, nema šanse, kad se njegove rijeći drže ko svetog pisma.

Ide odmah Tužba!

Zar nije dosta 62km što placam eronetu . Taj [ * neprimjereno * ]avi program svakako i ne gledam .

Dabogda dojednom hadezeovcu tribala za tableta a ja im je neću platit.Kad plaćate račun samo umanjite za marku i problem riješen a da vidim tko će se usudit isklučit struju .Nebi im bio u koži

Kao prvo ta vasa pristojba ce morati biti posebno oznacena na racunu, a sluzbenik uhljeb ce bit duzan pitat zelis li platiti ili ne? Drugacije nema nikakve pravne svrhe da mi to naplatite. Nit je gledam nit cu gledat, nit cu platit.. Nek vam je placaju vasi uhljebi, ako im to nije puno

Bravo

NOT MY TELEVISION! :p

not my television,not my president i persona non grata

Još i to stranačko glasilo da plaćam?.....da je jednu pfeningu NE!!! Da slušam ove prodavače magle i o majorizaciji ugroženosti ili čemu već....imaju stranačku kasicu pa nek iz nje plaćaju tu famoznu tv

Nece moci ove noci. Bando lopovska.

Nit je mogu gledat, nit ću platit, kad počnu emitirat u HD rezoluciji, mislim da se tako zove, onda ću možda pristati kad odgledam 2-3 miseca pa vidim li da vridi O.K plaćam. A marka je velika na malu mirovinu.

Kad je to radila Federalna televizija, oni su govorili da je to nezakonito i neustavno. Sad kad to radi HDZ-ova televizija onda je to uredu. Nije u redu i ne treba plaćati jednu privatnu HDZ-ovu televiziju, pogotovo zato što građanin u HDZ-ovoj vlasti ne može ostvariti nijedno svoje zakonsko pravo. To je samo smišljanje načina kako dodatno napuniti lopovske džepove

NEDAM VAM MARKU .!.

Koji profil ljudi gleda tu televiziju da mi ga je upoznat :D

Nema šanse ako placam Eronetu 52 KM da placam ovim reprizama repriza ,zapravo neznam tko i gleda .

to gleda mladen bebek,sando,canađanin ,mesar toni,dotur bajto i ostali seoski uhljebi i dezerteri koji živu od kradeze partija ,mnoge smo preskočili ,no narod zna svoje zgubidane

Placamo najlosiji i najskuplji internet i pakete na tv..sve srpska sra.a..a Eronet nece namjerno da uvede saltere za placanje njihovih racuna da mogu u dogovoru sa postom naplacivat proviziju po svakom racunu..tuga i jad..

Živote smo bili spremni dati a sada nedamo marku eto koliko su nam se ogadili

HDZ zločinačka organizacija.nece ici ni pfening od mene .gubari uhljebnički

Gubari Izdogusci neradi se tu o toj jednoj marki nego o tome da preko te jedne marke imate uvid tko je na vašoj strani i kolika vam je podrška kod kod običnog puka. To je stranačka tv dragana Čovića hdza i ona kao takva se treba plaćati iz članarine svojih članova i simpatizera sitnih interesnih skupina. Jedna marka je malo ali je velika kada znamo kome ide u ruke a ide Gubarima Izdoguscima. NEMA MARKE.

U ratu se govorilo "Metak marka"

Da vidimo pajdo smiš li stisnit prdu pa ne platit! Sada će se vidit ko je pravi Hrvat.

Mogu stisnit prdu i neplatit nisam ni na jednom proračunu ni državnom federalnom županijskom općinskom. A Hrvat sam bijo više nisam odkad je najveći postao dragan Čović jer sa takvima ne dijelim ništa pa ni Hrvatstvo.

HDZ zločinci.gubari izdogusci,lopine.itd

Poštovana RTV HB .......crknite ako se nemožete sami financirati.

Samo šaljite

Pa gdje to ima na ovome civiliziranom svijetu!!! Pa ja ću platit ono što želim gledat a ne ono što mi netko namece I ta televizija nema nikakve veze sa opstojnošću Hrvata u Bih. Mogu se oni financirati iz drugih sredstava.

Toliko je jada i mržnje u tebi da ti je smola uši začepila a mrena oči zatvorila.Na dobrovoljnoj je bazi.

Mamicu vam lopovsku

HDZ gubari

Upravo tako ko god je zaposlen uhljeb u općini mup pošti neka ćiriličnom plaća pretplatu a tko je nezaposlen umirovljenici proćerani neće plaćati.

To nije javna tv to je glasilo hdz kao i vecernji radio ljibiski itd ja zato nedam iz principa niti gledam kada stvarno budr javna tv platicu koliko bude tribalo do tada neka je placaju clanovi hdz

#nedammarku

Ta tv nesmje se gledat bez roditeljske pažnje zato što se tu ne jedna osoba nego cijeli jedan narod J u zdrav mozak.

ja gledam satelitsku ,kad herceg bosna bude imala satelite plaćat ću im sto maraka

Nedam im marku!

Uvedite pristojbu za ove iz dijaspore, oni ce vam drage duse davat i jedan ojro

Pošto sarajevska politika ne dopušta program na hrvackom jeziku ni na BHRT ni na Federalnoj a obodvije se financiraju iz buđeta (,kojeg i mi punimo) onda bi najlogičnije bilo da se i ova televizija iz buđeta financira.

Članovi Upravnog odbora BHTV su HDZ-ci, oni koji tvrde da Hrvati nemaju svoj TV kanal ( vakds im fsli još jedyn Upravni odbor).
Elektroprivredanije registrirana za obavljanje djelatnosti naplate prihoda za treće osobe. Ugovor je nezakonit, prevaran isto kao sto je bio za Federalnu TV. Sjetite se kako je Sud u Ljubuskom ( čitaj Ankice Čuljak) provodio izvršenja umirovljenicima i sirotinji za TV pretplatu.
.

Kakve veze ima što su članovi UO iz HDZ kad političko Sarajevo ne dozvoljava kanal na Hrvackom?Što mišaš babe i žabe?Ko je za šta registovan,ne znam,ali ako oćeš čut i ako znaš i oćeš čitat sve je na dobrovoljnoj bazi pa ko oće dat nek izvoli a ko neće ,niko ga tužit neće.Nismo mi Federalna.

Zdrav razum nalaže samo jedno, bježite što dalje iz ove žabokrečine kojom vladaju "majstori" kp hdz.

Ni jednog feniga nedan za televiziju.

ne dam marke da gledam olinjale face kada budu prikazivali kako ih hapse daču pedeset a ne jednu

20 godina kukate o j...nom kanalu na Hrvatskom jeziku i sad kad ga imate hoćete da se što prije ugasi. [ * neprimjereno * ]a vas marka ko da ćete propast radi toga.

Tv ima svoje vlasnike, osnivače. Ako ne mogu pokrit troškove iz reklama neka uplate sami.
Za koju to drugu privatnu firmu Elektroprivreda naplaćuje " dobrovoljni" prilog za pokriće gubitka. Dobit vlasnicima- gubitak vlasnicima. Osnivaci imaju milionsku dobit ( samo jedan od njih 35 miliona prosle godine) a kupe marku , " dobrovoljnog" priloga

Neka TV

Bando komunjarsko-udbaška, da mi vama financiramo vašu TV, da vi naše pare stavljate u svoje džepove i strane banke dok mi, sirotinja, umiremo od gladi???Sram vas bilo bando lopovska! Pljačkate nas 30 godina i još vam nije dosta! dabili svaku marku potrošili na liječenje od raka!

Marka uz račun struje za RTV Herceg-Bosne ipak nije bila šala!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari