Šest zlata za PK Dance Factory Ljubuški i Studio Pokret Međugorje

ljubuski.info

Grad Vitez bio je domaćin završnog plesnog natjecanja u sportskim i modernim plesovima za širu regiju pod nazivom "LDF Dance Fest" koji se održao u vodenom parku "Ribica" u subotu 26.6.2021.

Ovo je sigurno najmasovnije sportsko natjecanje koje je okupilo preko 1100 plesača, na kojem se prestavio PK Dance Factory Ljubuški i Studio Pokret Međugorje koje vodi i trenira Lidija Ereš.

Ponosna sam na sve svoje plesače,rezultati su više nego odlični. 6 zlatnih medalja je fantastično! Moram priznati da sam većinu očekivala, jer znam koliko su plesači bili vrijedni i koliko dugo smo čekali ovu priliku.

Ove medalje su još jedno priznanje za naš trud i rad. Želim da se zahvalim organizatoru na pozivu i na divnom natjecanju, bilo je i više nego savršeno, plesači su uživali. Hvala roditeljima koji su djeci omogućili čitavo ovo iskustvo, podržali ih, pomagali i bili uz nas. Idemo svi na odmor, zaslužili smo, a od rujna ponovo startamo s radom I upisima nadam se u još većoj postavi - rekla je trenerica klubova Lidija Ereš.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari