Provjerite razinu antitijela u Domu zdravlja Ljubuški

ljubuski.info

Od četvrtka, 1. srpnja 2021.godine Domu zdravlja Ljubuški nudi nove medicinske usluge, počinjeu s analizama serologije na Covid-19 (IgG i IgM protutijela) te nudimo lab. pretragu D-dimera, naveli su iz DZ Ljubuški.

Uzorci krvi za ove pretrage će se uzimati u Odjelu za lab. dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški, svakim radnim danom u prvoj smjeni do 10h, a nalazi će biti gotovi istoga dana do 14h.

Pošto ove usluge, sukladno Standardima i normativima zdravstvene zaštite, ne spadaju u obvezne lab. pretrage koje se pružaju u sklopu primarne zdravstvene zaštite, Dom zdravlja Ljubuški će gore navedene pretrage raditi komercijalno.

Cijena nalaza serologije na Covid-19, odnosno IgM i IgG protutijela će biti 25 KM, a cijena nalaza D-dimera 15KM.

Ukoliko želite, u dogovoru sa svojim obiteljskim liječnikom, provjeriti razinu protutijela, odlučiti kada je pravo vrijeme za cijepljenje protiv Covid-19 ili provjeriti razinu antitijela nakon cijepljenja, stojimo Vam na raspolaganju, naveli su iz DZ Ljubuški..

Uprava Doma zdravlja Ljubuški

Glas naroda

Debeli landeka ce doc do jos prihoda... bravoo

Jesti li vi naručili vakcine ako se građani oćeš vakscinisat.

Farmakomafija je nastala krajem 19. st. i danas je najopasnija.

Opet mafija smislila način kako oderat sirotinju

Lajete na Landeku i HDZ ali baš upravo ovo su vam oni omogućili tu pristupačnu cijenu iz razloga što je ta ista cijena duplo veća kod privatni Lab narode gdije je više ta zahvalnost samo pljuvanje.

Isto ko i ja kad me s infarkom vratija kuci kaže to si ti danas puno kopa g..... debelo!!!!

Tako je, dr Landeka se bori koliko može i uvjek je na usluzi.. Zivio on meni

Biti ćemo vam zahvalni samo onda kad stvorite zakone, red i disciplinu kao u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, a uz to i nova radna mjesta te poštivanje ljudskih i radnih prava. Dalje da bude minimalna plaća 1300 KM i u toj visini uplaćeni svi doprinosi. Da vratite sve koji su otišli trbuhom za kruhom u EU. Te da se posao dobiva putem javnog natječaja, a ne sa stranačkom iskaznicom. Da u državnim institucijama bude uposlenika duplo manje i da budu stručni, brzi i ljubazni. A, da političari budu malo ponizniji i više narodu pristupačniji. Lp

Vrlo vrlo pametno i pošteno.

D-dimeri u privatnom labaratoriju 40 KM a antitjela isto pa pljujte i dalje. Kako vas nije stid

Koja je svrha određivanja antitjela? Ta pretraga nema nikakvog praktičnog značaja, pa zašto se
onda uopće radi i nudi pacijentima na komercijalnoj osnovi? Umjesto edukacije pacijenata vi im nudite da vade bespotrebne nalaze i to još plaćaju. Pametno, nema što!

Edukacije na temu...? Ako netko zeli znati ima li antitijela zasto ti smeta sto D.Z. nudi po upola manjoj cijeni od privatnih labaratorija? Ili ti upravo zato i smeta

Odavno je u mostaru u privatnom laborat.cijena 25.km..ljudi idu tamo..

U Njemačkoj besplatni testovi na svakom koraku.

Svak tko je imalo upućen zna da antitijela nužno ne znace da ste imuni na odredjeni tip bolesti.

Vakcine besplatne a prlvjera antitijela 25KM??
D-dimeri su dingnostika za trombozu, rak, metastaze i druge teške bolesti i umjesto da se naprave u što kraćem roku bolesniku, Dom zdravlja naplaćivati će 15 KM za pretragu od životne važnosti .

Provjerite razinu antitijela u Domu zdravlja Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari