Porezna uprava FBiH u jednom danu izdala 325.261 KM kazni

ljubuski.info

Inspektori Porezne uprave Federacije BiH su jučer na širem području FBiH započeli brze kontrole i do 20 sati su ih izvršili 217.

Kako je priopćeno, kontrolama su obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost igara nasreću, trgovine ugostiteljstva...

Cilj kontrola bila je provjera poštivanja Zakona o fiskalnim sustavima i zapošljavanja radnika na crno.

U ovim kontrolama inspektori Porezne uprave otkrili su 71 neprijavljenih radnika, 64 obveznika koji nisu izdavali fiskalne račune 10 obvznika koji nisu imali fiskalni uređaj i 15 objekta koji su radili bez odobrenja za rad.

Zbog utvrđenih nepravilnosti: zapošljavanje neprijavljenih radnika, nebilježenja prometa putem fiskalnog uređaja, nepostojanje fiskaliziranog fiskalnog uređaja i rada bez odobrenja zapečaćeno je 32 objekata i u 163 inspekcijska nadzora podneseni su prekršajni nalozi s ukupno izrečenim novčanim kaznama u iznosu 325.261 KM.

Porezna uprava će nastaviti aktivnosti inspekcijskog nadzora na kontroli zakonitosti poslovanja poreznih obveznika i sprečavanju sive ekonomije i u sljedećem razdoblju i poziva porezne obveznike kod kojih su utvrđene nepravilnosti uskladiti svoje poslovanje i poštovati zakone kako se ne bi izlagali kaznama i nepotrebnim troškovima.

Glas naroda

Oni mogu zaradit para koliko oće zna li neko dolaze li i u državne ustanove.

Hahhahhah državne institucije, kakvo je to pitanie? To kao da privatnik sam sebi ode pisat kazne

Samo udrite po narodu,sad morete zaposlit još haračlija.

Pazite se vi da narod ne udari na vas, a pogotovo onaj što ste ih protjerali u Njemačku i Irsku jer vas nemogu očima gledat. Nastavite ovako kako ste započeli, nisu vam ovi što ste ih protjerali kao oni iz 60ih, 70ih i 90ih godina, ovi su puni inata i mržnje prema HDZ-u i uhljebima.

Prvo udari na Njemačke i Irske poreznike, koji hvataju radnike na crno.

Prvo ćemo vas, jer ste nas vi protjerali iz rodnog mjesta, od obitelji i prijatelja. Nikog nemrzimo kao vas HDZ-ovce i uhljebe. Vi ste nam neprijatelj broj 1.
Svi oni što su istinu javno govorili vi ste ih poubijali počevši od Brune Bušića, Ante Paradžika, Ludviga Pavlovića, Blaža Kraljevića i dr. To vam dijaspora nikad oprostiti i zaboraviti neće, a osvetit oće.

Još kad bi bar nešto zna šta su dotični govorili bio bi baš ono pravi?

O izdaje, prodaji i prisilnom iseljavanju

Citiraj štogoć

Porezna uprava FBiH u jednom danu izdala 325.261 KM kazni
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari