Na Skupštini BiH o obrazovanju Martine Mlinarević

ljubuski.info

Predrag Kožul, zastupnik HDZ-a BiH u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, pitao je na zajedničkoj sjednici oba doma Parlamenta BiH ministricu vanjskih poslova Biseru Turković kako je reguliran radno-pravni status osobe imenovane na poziciju veleposlanika BiH u Češkoj Republici.

Kako kaže Kožul, prema Pravilniku u unutarnjem ustrojstvu stoji da veleposlanik u Pragu obavlja u pogledu stupnja složenosti najsloženije poslove, te je među posebnim uvjetima definirano da veleposlanik mora imati VSS-VII stupanj stručnosti, to jest završen fakultet.

S obzirom na to da je javnosti poznata činjenica da trenutna veleposlanica u Pragu Martina Mlinarević nema VSS, zanima me na koji način ste riješili radni-pravni status. Moje pitanje je staro skoro dvije godine, ali pitanje nepoštivanja zakona Bosne i Hercegovine je uvijek aktualno, pitao je Kožul.

Ministrica Turković rekla je da, u skladu s odredbama odluke o imenovanju veleposlanika koja je donesena 2013. godine, Predsjedništvo imenuje, postavlja i opoziva veleposlanike, na prijedlog članova Predsjedništva, a ne Vijeća ministara.

Jedan od uvjeta da osoba koja se imenuje ima sveučilišnu diplomu ili odgovarajuću razinu obrazovanja, stručnosti ili iskustvo. Nije definirano što se podrazumijeva pod odgovarajućom razninom obrazovanja, odgovorila je Turković.

Glas naroda

Ima zena šup , komšicka prava dobar natjecaj bio trazilo samo osnovnu skolu

Tako je i doticna kulturna i obrazovana kao iti

Istina boli nek doticna pokaze diplomu ,

Ona je nema a adzovci imaju lažne koji je veći krimen

M. Mlinarevic je pametna, govori engleski jezik i zna se lijepo izražavati za razliku od mnogih koji imaju diplomu završenog fakulteta a rječnik im je na razini degenerika. Pa jel bolje da nas netko takav predstavlja u svijetu bez diplome ili neki DEB.IL sa diplomom i bez trunke pameti?

Šupovka postala ambasador lažne diplome kiseljačke fabusovci ševinovci je odgovor zašto je banana zemlja u banani

Neka mnogi HDZ-ovci pokažu diplome, a osim toga Predrag Kožul je štitio mnoge HDZ-ovce koji su krivotvorili i upošljavali se s krivotvorenom ispravom. Stranka koja je pogazila sve zakone i uništila pravosuđe poziva se na zakone BiH.

Jel ovo ona lopina što krade izbore po Kočerinu?

Vidi mu se po faci da je školovan elokventan

To je taj, to je taj.

I tako dobi kradeze nedrag ne dragi mu odgovor od ministrice. Zaslužio je, idemo dalje, ovo mora progutat pa makar se udavio. Samo, koju diplomu je dotični kupio, ne zna se? Provjeriti sve kradeze diplome, pod hitno.

Ovde ae radi o tome da martina nema ,samo srednju skolu i o tome da nije ok da obnasa tu funkciju

Radi se o tome da nigdje na svijetu Hrvati bolje ne žive od adzovaca u BiH

Pa i ti se uclani u HDZ i bit ce i tebi lipo, sta kukas vise, kad znas di je bolje idi tamo.

Za obraz se pajdo živi

Dobro mu ga spusti.. Živio

Ej ljudi ja razumijem da se ovaj čovjek ne boji nikakva zakona jer ga nema al kako te bolan nije strah boga???ako je itko kreator laži korupcije prevare to si ti i takvi ko ti!! Da imaš obraza na ulicu nebi izlazio ti ne predstavljas hrvate u sarajevu nego d takvim lopinama ko ti samo hrvatima štetu radite!!!

Sreća ima nas još živih

Koliko je godina ovaj Kožul bio član KPJ zna li itko?

Di ste vi bili kad je ovi domoljub ratova?Dok je Rvacku i ercegovinu oslobađa.
Koji dražesan lik a još ktome i veliki rvat i kršćanin.

U čemu je problem?Dotična kaže da nikad u njihovoj kući niko nije govorio da su oni Hrvati i sama se ne izjašnjava ko Hrvatica ali joj ne smeta zauzet misto koje pripada Hrvatima?Zašto nije zauzela misto koje pripada tim njenim za koje se izražava?A ovaj ,kakav je takav je ,ali smo ga mi birali.

Pa polako imat će.

Martina ti se drži sevine nikad nije kasno

Jaca Martin ina srednja nego druga Dragana doktorat.

Kakvu školu je ta Martina završila.I za koga navija.

Muhadžedini dao sejdo diplomu

Na Skupštini BiH o obrazovanju Martine Mlinarević
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari