Kod I.B. pronađena praškasta tvar koja asocira na heroin

Poduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja zlouporaba opojnih droga istražitelji PU Ljubuški došli su do saznanja da I. B. (58) iz Predgrađa u obiteljskoj kući drži određenu količinu opojne droge heroin s namjerom preprodaje iste ovisnicima.

Temeljem tih saznanja na Općinskom sudu u Ljubuškom zatražen je nalog za pretragu obiteljske kuće, pratećih objekata kao i vozila koje koristi I. B. a temeljem pribavljenog naloga jučer je u naselju Predgrađe izvršena pretraga obiteljske kuće i pratećih objekata kao i motornog vozila marke koje koristi I. B. te je tom prilikom pronađeno šest /6/ pizeva praškaste tvari koja svojim karakteristikama asocira na opojnu drogu heroin, a pronađena je i određena svota novca (približno 5.300 KM u raznim valutama) za koju se pretpostavlja da je stečena preprodajom opojne droge.

Pronađena praškasta tvar kao i pronađeni novac privremeno su oduzeti a kasno poslijepodne I. B. lišen je slobode i nad njim se vrši kriminalistička obrada. Uzorak pronađene praškaste tvari poslat ćemo na vještačenja a ukoliko rezultat vještačenja bude pozitivan.

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće protiv I. B. (58) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, opisano u čl. 238. KZ-a FBiH.

MUP ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari