HDZ BiH ne može više popuštati

ljubuski.info

Zdenko Ćosić dopredsjednik HDZ-a BiH i premijer Zapadnohercegovačke županije kaže kako HDZ BiH ne može više popuštati sa ciljem postizanja kompromisa.

Tobožnji patrioti ili probosanske snage, uglavnom su zagovornici protektorata i njih ne zanima suverena Bosna i Hercegovina, rekao je u intervjuu za BHRT dopredsjednik HDZ-a BiH i premijer Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić.

Ćosić kaže kako HDZ BiH ne može više popuštati sa ciljem postizanja kompromisa, te da je hrvatski put za rješenje krize u BiH srednji put između jedne političke opcije koja predviđa stvaranje nove bosanske nacije i druge koja predviđa odcjepljenje od Bosne i Hercegovine.

 

Negdje između se nalazi program, odnosno projekat kojega nude Hrvati. A to je jedno pluralno društvo kakvo jesmo. Na temelju tih činjenica iz ove faze, kada živimo u Bosni i Hercegovini samo zato što se mora, moramo preći u fazu da želimo tu biti. Ali želimo biti u Bosni i Hercegovini koja će biti podjednako prihvatljiva svakom njenom sastavnom političkom društvenom segmentu, a ne da jedan bude superioran, a drugi da bude niže vrijedan, rekao je Ćosić.

Glas naroda

Pogledaj svoj dom djavle. Ti i takvi ste najveca ugroza hrvatskog naroda. Mrs.

A di vam je sad ta "Krovna institucija", HNS BiH, sad znaci da nista ne znaci, Sve ostale stranke iz.te institucije su beznacajne. Sta bi mi jadni da.nemamo dobrocinitelja i njegove stranke.

Pa HNS je neki dan donio identičnu odluku.Đe ti vidiš problem?

Problem je što se superiornost interesnih skupina prelijeva među žiteljima ove županije na način da jedni "grabe sve što se može ugrabit," a s druge strane sirotinja koja tko zna kako preživljava, dakle na djelu je nesrazmjer što je problem.
Briga vlasti ili vlade ove županije prema narodu je mizerna, tek se nazire pred izbore, a jedan banalan i apsurdna primjer te" brige"u 21 stoljeću je nepoštivanje pravomoćnih Sudskih presuda i neisplate po istim, unatoč kamatnoj stopi što enormno povećava dug koji će na kraju krajeva opet platiti porezni obveznik.
Naravno, za takvo apsurdno ponašanje, kao i sve one odgovorne za dugove niko ne dira, oni su zaštićeni ko lički medvjedi jer su dio interesne skupine.
Dakle gospodo, u svojoj županiji pokažite transparentan rad i odgovornost, pa ćete uistinu imati legitimitet i potporu naroda za ove probleme na višim razinama!

Pa sirotinja se svugdi na svitu bori da priživi.Navedi mi jednu zemlju di nije tako?Kakve to veze ima sa temon?

Svi nasi broblemi u tome sto imamo takve ko ti, koji niti znaju niti za svoj uski interes ne zele vidjeti "Dje je problem".

Komšicu kralju kad drugi put dobijes izbore zatvori covica

Zbog adzeja se iseljava školovana omladina adz je stvorio Ševu i kupljene diplome vi ste za Zenice odavno

Gdje bi to vi živjeli kako živite osim u BiH a pošteni narod u Njemačku treba vas dobro prebiti pa tek onda u zatvor

HDZ je slijednik saveza komunista jer se oni i njihovi bogate a drze stalnu međunaconalnu napetost da oni ispadnu cuvari hrvatstva. Istina, kupili su sve medije ko nekad komunisti ali treba priznati da je i narod obicna šuša pa ovi rade šta hoće. Njihova djeca cim stanu na noge, kupuje se najnoviji bmv a kad dođe vrijeme ženidbe sagradi im se kuca za dva mjeseca. Djeca nas ostalih lopataju po Bavarskoj ...

Vi nikako da pregrmite te komuniste, ovakva parola je imala tezu uslijed rata, ili tik poslije rata da je netko komunist, al ne može bit aktualna i 25g poslije rata. Ljudi u glavama nikako pojmit da netko "loš" može potjecat iz njihovog naroda, a nebit komunist... Nego nazovi patriota i hrvatina koji radi loša djela, krade itd itd

Kada narodu prikipi za jedno 20 do 30 godina biti će svašta ovo narod trpi ali neće dugo trpilo se 30 godina trpiće se se još tolko ali onda ništa više neće biti isto.

Onda ce narod trpit EU ili još gore centralnu svjetsku vladu

Varaš se, ako Bog da tu EU će Rusija da razbrca ko dite Lego kocke. Neka te još malo kad Kina i Rusija uzmu upravljačku palicu nad cilim svitom.

Nemogu ti oni sobom upravljat a kamo li svitom.Jedna Rusija kao najveća zemlja na svitu nije sposobna obranit vlastiti teritori(jer je preogromna a nema dovoljno stanovništva)u slučaju kakva ozbiljnijeg konflikta koji je jedini moguć,i vjerojatan, upravo sa Kinom.

Nažalost, zbog hdz-a za 10 godina neće nas u žzh biti 70000. Ni komunisti im nisu do peta u krađama i zapošljavanju. Nek dotični javno kaže di mu dica, neviste i zetovi rade i koje su škole završili. Tako i ostali dužnosnici

Ja sam nekada davno pripadao Komunistima SFRJ bijo sam mlad i zaveden obmanut živijo u velikoj zabludi bez nacijonalnog identiteta. Dolaskom rata i demokratski promjena na naše prostore preko noći se sve mijenja i uključujem se u stožerni Hrvatski pokret HDZ tu pronalazim veliki broj bivših drugova danas kolega prijatelja nekadašnji zavedenih istomišljenika koji uvidjaju da dolazi do velikih promjena. Preko noći mi se vratijo i nacijonalni identitet i dan danas sam zahvalan HDZu što mi je omogućijo da hodam onom pravom ispravnom stranom života uzdignuta Čela.

Good for you... Da dođe sad tako jedna Eu i kaže e sad nemate više nacija i vjera, sad ste svi eutopljani, nema granica, svi imamo istu valutu, imamo prava na vašu vodu, zemlju i da vam nametnemo zabrane kakve samo mi možemo smislit, ti bi i na to dakako pristao....
S obzirom da si bio uvriježeni Komunist jesi ikad pročita šta od Marxa ili slušaš fratre koji s oltara viču da je o. loš??

Nećete ostati uskraćeni odgovorom normalno da sam proučavao Marxa i Engelsa bili su idoli jedne ideologije koja je pljenila veliku pažnju mladih omladinaca Skojevaca. Gledano to vrijeme u Jugoslaviji je bilo vrijeme mladosti i zajedništva svih naroda i narodnosti. Danas kada tog više nema naprosto Čovjek mora tražiti alternative svog djelovanja pod nekakvim drugim sloganima političkim opcijam i baš tu HDZ odskače od svih drugih i daje novu šansu svakom pojedincu da se prilagodi novim političkim vidjenjima i dešavanjima. Kao što znamo da se sve mijenja kako u prirodi isto tako dolazi do promjena u razmišljanjima svakog Čovijeka. Sad dali bi se opet sutra mijenjao sa ovim što imamo danas normalno da bi se mjenjao sa nekakvom novom modernijom političkom ponudom koja zadovoljava sve moje zahtjeve i potrebe sa većim standardima ne na uštrb drugih i drugačijih.

S obrzirom da po načinu pisanja izgledaš učen i načitan, a i "biografija" ti je kao preslikana, da nisi ti možda sam dr. sc. Dragan Čović glavom i bradom? Haha

Ili adz ili Njemačka

HDZ BiH ne može više popuštati
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari